Şart Haberleri

Şart Haberleri

“Çalışanımızı, Memurumuzu, Emeklimizi Enflasyona Ezdirmeme İlkemize Her Şart Altında Bağlıyız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan“ Çalışanımızı, memurumuzu, emeklimizi enflasyona ezdirmeme ilkemize her şart altında bağlıyız. Ama asıl amacımız, kalıcı refah artışını sağlamaktır” dedi.

Hava Rendeci“ Kadınlar Ailenin ve Toplumumuzun Mihenk Taşıdır “

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Kadın Muhtarlardan sorumlu teşkilat Başkan Yardımcısı Samsun Atakum Atatepe Mahallesi muhtarı Hava Rendeci Güçlü Türkiye için güçlü kadın şarttır.

Arapgir Belediye Personellerine Başkan Cömertoğlu’ndan Rekor Zam

5 yıldır tüm personelinin daha iyi şartlarda çalışması için imkânlarını seferber eden Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, yüzde 90 oranında zamma imza attı.

Ağbaba“ Bu Şartlarda Yerinde Dönüşüm Mucize”

Malatya ilinde 1 metrekare konut fiyatı maliyetinin ortalama 25 bin lira olduğunu, 100 metrekarelik konutun 2 buçuk milyon liraya mal olacağını çoğu dar gelirli, asgari ücretli

Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan” Basın Mensupları Zorlu Şartlar Altında Görev Yapmaktalar”

Ağbaba“ Önce Konteyner Sonra Yıkım”

. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren köylülere konteyner ve hayvan çadırı verilmeden yıkımların gerçekleşmesi doğru değil” dedi.

Malatyalı Esnaflar Ahi Evran Geleneğini Yaşatıyorlar

Malatyalı esnaflar zor şartlara rağmen Ticaretlerine devam ederken komşuluk geleneklerini de sıkı, sıkı yaparak sabah kahvaltılarında ortak kurulan sofralarda bir araya geliyorlar.

Kangallar Kış Aylarında Özlerine Dönüyor

Anadolu'nun aslanları olarak bilinen Kangal köpekleri, soğuk hava şartlarında kendilerine özgü bir direnç sergileyerek adeta kışın tadını çıkarıyor.

“75 Bin TL Şartı Düşürülmeli”

"Deprem Sonrası Mikro, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin Canlanması Destek Programı" kapsamında Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Sarıtaç” Tüm Canlıları Sevmek Erdemli Bir Duygudur”

Eğitimci, Yazar ve İşkadını Asuman Sartaç çocuklara hayvan sevgisini aşılamanın önemine vurgu yaparak” Çocuklara Vicdan ve Merhamet Duygusu Yerleştirmenin En Kolay Yolu Hayvan Sevgisi!”

Başkan Güder“ Sağlıklı Yaşam İçin Spor Şart”

Battalgazi Belediyesi’nden Hareketlilik Haftası Etkinliği

Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi’nde Asfaltsız Yol Bırakmadı

Başkan Güder: “Kırsalda Yoğunluk Arttıkça Çalışmaları da Arttırıyoruz”

Türk Ocaklarından Önemli Çağrı” Acil ve Köklü Çözüm Şart”

Türk Ocakları Genel Merkezi yayınladığı yazılı Basın açıklamasıyla Sığınmacı ve Göçmen sorununun tehlikelerine ve ileride yaşanacak sıkıntılara dikkat çekti.

Akçadağ Bağ Mahallesi Ebeler Mezrası Sakinlerinden Yol Ve İlgisizlik Tepkisi

Akçadağ İlçesinin Bağ Mahallesi Ebeler Mezrası sakinleri Zor yol şartları ile mücadele ederken depremde evleri hasar alan mahalle sakinleri tarafından yetkililerin ilgisizlikleri nedeniyle serzenişleriyle yankılanıyor.

Baro Başkanı Av. Demez’den Vali Şahin’e Ziyaret

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, bu şart ve imkanlarla Malatya’da adalet hizmetlerinin yerine getirilmesinin çok zor olduğunu belirterek“ Bu durumda sadece de biz avukatlar ve vatandaşlar değil, hakimler, savcılar ve adliye personelleri de büyük bir sıkıntı içinde.” dedi.

Ağbaba’dan Esnafa 9000 Prim Gün Şartının 7200 Güne İndirilmesi İçin Kanun Teklifi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Esnafa 7200 Prim Gün Vaadi İle İlgili Hatırlatma geldi

AK Parti MKYK Üyesi Çalık’tan Gazetecilere Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi 27.Dönem Milletvekili Öznur Çalık Malatya’da zor şartlarda saha çalışmalarını yansıtmaya çalışan Basın konteynırlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Gürkan“ Türkiye’de Kaynak Sorunu Olmayan Tek Kurumuz”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, “Deprem Şartları İçin Oluşturduğumuz ‘Acil Eylem Planı’ Malatya’da Tıkır Tıkır İşliyor”

Muharrem İnce 100 Bin İmzayı Geçti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı adayı olabilme şartı olan 100 bin imzayı toplayan ilk isim oldu.

Ak Parti’den Vekil Aday Adaylarına Bağış Şartı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Partimize adaylık başvurusu yapacak herkes, ilgili birimimizce belirlenecek asgari yardım tutarını AFAD’a bağış olarak yatıracaktır.

Keskin, “Bu Şart ve İmkanlarla Esnaflık Yapmak Ateşten Gömleğe Dönüştü”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi.

Gökyüzünün Altındaki Herkes Bizim Kardeşimizdir ve Onlara Eşit, Adaletli, Adil Hizmet Götürmekle Mükellefiz

Hekimhan İlçesinde Muhtarlarla Biraraya Gelen Başkan Gürkan" Her Şartta Ve Her Koşulda Şehrimizin Hizmetindeyiz"

“ Şehrimizin Cazibe Merkezi Olması İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Başkan Gürkan'dan Hisartepe Mahallesine Ziyaret

Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Tacirlerine Darbe

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan 3 ayrı sokak çalışmasında 7 şahıs tutuklandı, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Narkotik Ekipleri Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 24 şahıs tutuklandı, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İnşaat Hırsızları Polisten Kaçamadı

Adli Makamlara sevk edilen 9 şahıstan 6’sı tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ŞOK Market’in Mühürlenmesine Başkan İsa Özkan’dan Cevap” Kimseye Özel Ayrıcalık Tanıyamayız”

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan” Darende İlçesinde Açılan Şok Market Şubesinin İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatının Olmamasından Kaynaklı Encümen kararıyla kapatılarak mühürlenmiştir. Yasal şartlar yerine getirildiği sürece herkes ruhsat alabilir. Ancak kimseye de özel bir ayrıcalık tanıyamayız” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Eski Malatya Yolunda Asfalt Çalışmalarını Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı ekipleri tarafından Malatya il genelinde kış şartları göz önünde bulundurularak asfalt ve yama çalışmaları devam ediyor.

Keskin; “Marketler ve KİT’ler Elini Esnaftan Çeksinler”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnafların satmış olduğu ürünler konusunda marketlere ürün satma sınırlandırılması getirilmesinin şart olduğunu belirtti.

Arapgir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Besliyor

Arapgir Belediyesi, yoğun kar yağışı ve elverişsiz hava şartları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarını unutmadı.