Şehitliği Haberleri

Şehitliği Haberleri

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

Gürkan“ Elimizi Atmadığımız Hiçbir Kültürel Mirasımız Söz Konusu Değil”

Kırk Kardeşler Şehitliği’nde Restorasyon Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Kent Konseyi Gençlerinden Şehitlere Vefa

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle Malatya Kent Konseyi ve Turgut Özal Üniversitesi işbirliğinde Şehir Mezarlığı’nda yer alan Asker ve Polis Şehitliği’nin çevre bakımı gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Kızılay’a Kan Bağışı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Şehir Mezarlığı’nda Şehitliğin bulunduğu alanda Kan Bağışı programı düzenlendi.

Bayramda Kolluk Kuvvetleri ve Sağlık Çalışanları Ziyaret Edildi

Vali Aydın Baruş, bayram namazı sonrası Şehitliği ziyaret ederek şehit asker ve polislerin kabirlerinde şehitlerin aileleri birlikte dua etti.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulundan Vali Baruş’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetimini kabul eden Vali Aydın Baruş, CASA Şehitliği haberi nedeniyle Yeni Malatya Gazetesine teşekkür ederek “yerel basınımız negatif habercilik yapmıyor, katkı veren bir habercilik yapılıyor. Bu nedenle yerel basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Güder’den 18 Mart’ta Anlamlı Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Altay Kışlası içerisinde bulunan Malatya Şehit ve Gazilerimiz Müzesi’ni ziyaret etti.