Şehitlik Haberleri

Şehitlik Haberleri

İyi Parti Malatya Teşkilatı 18 Mart’ı Şehitlikte Andı

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümü dolayısı ile İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve parti üyeleri Malatya Şehitliği’ni ziyaret ederek zafer günü dolayısıyla şehit kabirlerine çiçekler bırakarak dualar ettiler.

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 6’ncı yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.

Başkan Gürkan’dan Şehitlik’e Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığı Camii’nde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaşarak Şehitlik ziyaretinde bulundu.

Mv. Tüfenkci ve Belediye Başkanı Çınar’dan Şehitliğe Ziyaret

“Şehit ve Gazilerimize Minnet Borçluyuz”

Malatya Kent Konseyi Gençlerinden Şehitlere Vefa

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle Malatya Kent Konseyi ve Turgut Özal Üniversitesi işbirliğinde Şehir Mezarlığı’nda yer alan Asker ve Polis Şehitliği’nin çevre bakımı gerçekleştirildi.

Erdem" Çanakkale Türk Milletinin Diriliş Destanıdır"

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehitlikte yapılan Çelenk Sunma Töreni’ne ve Anma Günü programlarına katıldı.

Başkan Gürkan, Bayramın İlk Gününde Şehitlik’i Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde Bayram Namazını Şehir Mezarlığı Camiinde kıldıktan sonra, vatandaşlarla bayramlaşarak Şehitlik ziyaretinde bulundu

Başkan Güder: “Şehitlik ve Gazilik Allah’ın Lütfettiği Bir Makamdır”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrız’ı ve yönetimini ziyaret etti.

18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Şehitlikte Tören Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle şehitlikte anma töreni düzenlendi.