Tek Haberleri

Tek Haberleri

Suya Yüzde 25 İndirim

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi, 0.4 metreküplük su ve atık su bedellerinde yüzde 25 indirim yapılması teklifini oybirliği ile kabul etti.

Mv. Ölmeztoprak“ Devlet Millet El Ele Depremin İzlerini Sileceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak “ Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz”

Zayman ve Özdemir Ailesinin Mutlu Günü

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü teknik personeli Sabahattin Zayman'ın oğlu Erşah Zayman hayatını Ayşenur Özdemir (Zayman) ile birleştirdi.

Akın” Ahlaksızların Adaletsizlerin Asla Hakkaniyeti Net Olmaz Olamaz”

MATHAP Genel Başkanı Malatya İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın Fırıldaklıkların ve sahtekarlıkların zirve yaptığı günümüze dikkat çektiği açıklamasında...

Coşkun Gültekin” Velioğlu Aşireti Kimsenin Arka Bahçesi Değildir”

Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin ) 3. Kuşak torunu olan Coşkun Gültekin yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Arapgir Halkı Belediye Başkanı Cömertoğlu İle Devam Diyorlar

Arapgir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mevcut başkan Haluk Cömertoğlu’na açık destek vereceklerini belirterek” Başkanımıza güveniyoruz ve destekliyoruz” mesajları veriyorlar.

Bayram” Doğanşehir’de Sorunlara ve Dertlere Derman Olmak İçin Geliyoruz”

CHP Doğanşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Bayram’a Doğanşehirlilerden” yanındayız Başkan” sözleriyle destek verirken İlçede Mehmet Bayram sesleri yükselmeye devam ediyor.

Malatya’nın rantına talip olanların oyunlarını bozacağız

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’yı ranttan uzak, bilimin ışığında yeniden imar edecek olan tek parti Yeniden Refah Partisi’dir. Biz bu şehrin rantına değil, bu şehrin rantını paylaşmak için aday olanların oyunlarını bozmaya ve Malatya’ya hizmet etmeye talibiz.” dedi.

İş İnsanı Reşat Erdoğan’dan YRP Battalgazi Adayı Ayetullah Geçen’e tam destek

Malatya’nın tanınan ve sevilen iş insanı Reşat Erdoğan, 31 Mart seçimlerinde Battalgazi ilçesinde Yeniden Refah Partisi’nin adayı Ayetullah Geçen’i sonuna kadar desteklediğini söyledi.

Kardeş Olsalar Bu Kadar Olurdu, Tebrikler Enver Kiraz

Cumhuriyet Halk Partisinde 2 mücadele adamı Veli Ağbaba ve Enver Kiraz ayrılmaz ikili olarak kader birliği yaparak abi kardeş olanları kıskandıracak şekilde birbirlerine destek vermeye devam ediyorlar.

Bayram" 1 Nisan Sabahı Doğanşehir’e Bayram Gelecek Tüm Doğanşehir Kazanacak

CHP Doğanşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Bayram’a Doğanşehirlilerden tam destek, ful destek devam ediyor.

AK Partili Taşkın“ Tek Esnafımızı Mağdur Etmeyeceğiz”

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, “Tek bir vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeden şehrimizin değişim ve dönüşümünü sağlayacağız” dedi

Klima Hırsızı Polisten Kaçamadı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde Malet-2 Konteyner Kent içerisindeki 9 farklı konteyner da meydana gelen Klima Hırsızlığı olayının faili Polisin teknik takibi sonunda yakalandı.

Öztürk” Pütürgelilerin Sorununa Sıkıntısına Biz Çözüm Olacağız”

Pütürgelilerin Belediye Başkanlığında tercihi Pütürge’nin yetiştirdiği önemli siyasetçi, işadamı Pütürge sevdalısı Aydın Öztürk’e verdiği desteklerden ve yoğun ilgiden gözükmeye devam ediyor.

“Malatyalılar bunlara 31 Mart’ta Günaydın Diyecek”

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Malatya’yı yıktılar, ‘verin tekrar yapalım’ diyorlar.

AK Partili Taşkın” Vatandaşların Sorunları Çözülüyor”

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Bayram Taşkın, daha sonra Bulgurlu Mahallesi’nde kurulan Teknokent konteyner kentte kalan vatandaşları ziyaret etti.

Şehir Planlamacısı Murat Aslan” Yerinde ve Güçlendirme Projelerine Destek Vereceğiz”

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Deprem sonrası kendi evini yapmak isteyen vatandaşlarımız için ilçemizin imar planlarını düzenleyeceğiz.

Geçen” Depremin İzlerini Hep Birlikte Saracağız ”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, ”Battalgazi tek yürek tek ses olmuş”

Prof. Dr. Geçit“ Bizim Tek Bir Derdimiz Var Oda Hizmet Etmek”

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit“ 55 Bin Konutu Bir Yıl İçinde Teslim Ediyoruz”

YRP’li Öztürk” Pütürge’mizde Lafla Değil Hizmetlerimizle Konuşacağız”

Pütürge ilçesinde halkın adayı olarak gösterilen Pütürge’nin öz evladı Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan adayı Aydın Öztürk’e Pütürge halkı güveniyor, ve sonuna kadar destekliyor.

“YRP Battalgazi Belediye Başkan Adayı Geçen Depremin Yaralarını Saracağız”

Yeniden Refah Partisi (YRP) Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, ”Battalgazi tek yürek tek ses olmuş” Evladına sahip çıkıyor, Bizde 6 Şubat Depremin yaralarını saracağız “

Prof. Dr. Sezai Yılmaz’dan Memleketi Arguvan’da CHP’ye Destek

Dünyaca ünlü cerrah Prof.Dr. Sezai Yılmaz CHP Arguvan Belediye Başkan Adayı Ersoy Eren’in seçim ofisini ziyaret ederek, Arguvanlılara “CHP’ye ve Veli Ağbaba’ya destek olun” çağrısı yaptı.

Pütürge’de Aydın Öztürk’e Destekler Çığ Gibi

Pütürge Doğanyol Eğitim Vakfı Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener'den Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e seçim ofisinde destek ziyaretinde Bulundu.

Genel Bşk. Canpolat” İttifaklar Milletin Hayrı İçin Çalışan Mekanizmalar Değil”

Ocak Partisi Genel Başkanı Canpolat “Ocak Partisi Tek Başına Onurlu Duruşunu Sonuna Kadar Devam Ettirecek.

YRP’li Murat Aslan” Kadınlar Baştacıdır Her Gün Hatırlanmalıdır”

Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan Orman Genel Müdürlüğü Dilek Orman Şefliği, 1. Organize Sanayi Bölgesinde yer alan Aykız Tekstil’i ziyaret etti.

CHP Heyetinden Matek-Der’e Ziyaret

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş MATEK-DER Başkanı Mehmet Tüm ve yönetimini ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

ZironSoft, Yenilikçi Yazılım Çözümleriyle Sektörde Adından Söz Ettiriyor

Türkiye'nin önde gelen yazılım ve donanım startup şirketlerinden biri olan ZironSoft, 2022 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bu yana hızla büyüyen ve sektördeki öncü firmalarla stratejik iş ortaklıkları kurarak dikkat çeken ZironSoft, teknolojik tedarik ve yazılım hizmetleri alanında kendine sağlam bir yer edindi.

Hekimhan İlçesinde Mehmet Şerif Yıldırım Sesleri

CHP Hekimhan Belediye Başkan Adayı Mehmet Şerif Yıldırım’a Hekimhanlılardan tam destek.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’dan Büyükşehir Bağımsız Başkan Adayı Gezer’e Destek Ziyareti

Pütürgeliler Belediye Başkanlığında Aydın Öztürk’ü Görmek İstiyor

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’e destekler her kesimden artarak devam ederken bir destek’te DEVA Partisi Pütürge İlçe Teşkilatından geldi.