Törenle Haberleri

Törenle Haberleri

Cömertoğlu” 5 Yılımızda Kardeşçe Omuz Omuza İş Yapacağız, Üreteceğiz, Üreteceğiz”

Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Arapgir Belediye Başkanı seçilen Haluk Cömertoğlu mazbatasını düzenlenen törenle aldı.

Birimşeliler Derneği Malatya’da Açıldı

Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği’nin hizmet ofisi Malatya’da düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Dr. Süleyman Eser’e Darendeliler Sahip Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi Darende Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Eser’in seçim irtibat bürosu muhteşem kalabalığın katıldığı törenle açıldı.

CHP Battalgazi İlçe Belediye Başkan Adayını Törenle Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkan düzenlediği tanıtım Toplantısı ile Battalgazi Belediye Başkan Aday Ali Karakuş’u kamuoyuna tanıttı

41 Bin Deprem Konutu İçin Kura Çekilecek

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Dünyada başka bir örneğine rastlanmayacak hızda 41 bin deprem konutumuzun ve 5 bin köy evimizin kura çekimi ile anahtar teslim törenlerinin ilkine ‘Bismillah’ diyerek başlıyoruz”

TCDD Genel Müdür Yrd. Doç. Dr. Kazancıoğlu’na Üniversite Yönetiminden Plaket

İnönü Üniversitesi Ekolojik Yerleşkesinde Vagonevlerin Açılış Töreni Düzenlenen Törenle Gerçekleştirildi.

Aksoy“ Vira Bismillah 2023-2024 Balıkçılık Av Sezonu Hayırlı Olsun”

Kırklareli’nde“ 2023-2024 Balıkçılık Av Sezonu" yapılan törenle açıldı. Vira Bismillah diyerek, yeni sezonu açan balıkçılar için yapılan törene ilgi büyük oldu.

CHP Malatya İl Örgütünden Atatürk Anıtına Çelenk Sunumu

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız ve İl Teşkilatlarından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtına törenle Çelenk Sunumu gerçekleştirdiler.

Muğla Valisi İdris Akbıyık Görevine Başladı

Hakkari Valiliğinden Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Muğla Valisi olarak atanan İdris Akbıyık Muğla’da yoğun ilgi ve protokol tarafından törenle karşılandı.

Battalgazi’de Yaz Spor Okulları Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından, Battalgazi Kapalı Spor Salonunda açılışı törenle gerçekleştirilen “Battalgazi Yaz Spor Okulları” programı vatandaşların yoğun ilgisiyle başladı.

Av. Dr. Güran Yahyaoğlu Anaokulu Törenle Açıldı

2021 yılında protokolü imzalanan ve 2022 yılında yapımına başlanan 6 derslik kapasiteye sahip Avukat Dr. Güran Yahyaoğlu Anaokulu açılış töreni yapıldı.

Atilla Türker’e Dünya Ödülü

Türker, Güney Kore’nin başkenti Seul’de düzenlenen törenle ödülünü aldı.

Çiftçilere Gacer Tohumu Desteği

Patenti Develi ilçesine ait olan ve gluten oranının oldukça düşük olmasından dolayı her geçen gün ilginin arttığı gacerin ekiminin yaygınlaştırılması için Develi tarafından çiftçilere gacer tohumu törenle dağıtıldı.

Emekli Olan Personellere Teşekkür Beratı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde Hizmet Yılını Tamamlayan ve Emekli Olan Personellere düzenlenen törenle Teşekkür Beratı Takdim Edildi.

Kale Ülkü Ocakları Törenle Açıldı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından açılışı gerçekleştirilen Kale Ülkü Ocakları’nın açılışına büyük bir coşku, heyecan ve maneviyat hakim oldu.

Av. Hülya Karakurt Hukuk Bürosu Açıldı

Saray Mahallesi Acar İş Merkezi kat 4 te Faaliyetine başlayan Avukat Hülya Karakurt Hukuk bürosu düzenlenen törenle resmen açılışını gerçekleştirdi.

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucularından 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü, ölümünün 49’uncu yıl dönümünde Malatya’da düzenlenen törenle anıldı.

İnönü Üniversitesinde Cübbe ve Atama Töreni

Malatya İnönü Üniversitesinde ataması yapılan akademik personele Rektör Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından cübbeleri törenle giydirildi.

LAND OF KIDS Mağazası AVM'de Açıldı

Ünlü Çocuk Giyim Mağazası LAND OF KIDS düzenlenen törenle Malatya Park AVM’de Vatandaşların Hizmetine Açıldı.

Arapgir İlçesinde 10 Kasım Anma Etkinliği

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Ölümünün 84’üncü Yıldönümü Düzenlenen Törenle Arapgir Anıldı

Atatürk Malatya'da Törenlerle Anıldı

Gazi Mustafa Kemal Atatürk 84. Ölüm Yıl Dönümünde Cumhuriyet Meydanı’nda Anıldı

Kubbedağı Mescidi Törenle Açıldı

Malatya’nın Pütürge İlçesi yol güzergâhında bulunan Kubbedağı mevkiine Pütürge Dernekler Federasyonu ve Başakşehir Belediyesi İşbirliği ile İstanbul Başakşehir Belediye Başkanı Kartoğlu tarafından mescit yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda İlk Resmi Tören

29 Ekim Kutlamaları Yeni Cumhuriyet Meydan’ında Yapılan Törenle Başladı

Malatya Cemevi Kültür Merkezi Temeli Atıldı

Alevilerin inanç merkezî olarak kabul gören Cemevlerine Malatya Cemevi ve Kültür Merkezî hafta sonu Cemal Gürsel Mahallesinde düzenlenen törenle temel atma töreni yapıldı.

Cemevi Açılışı Gün Sayıyor

Cem Vakfı tarafından Cemal Gürsel Mahallesinde yaptırılacak olan Cemevinin temeli Pazar günü törenle atılacak.

Ünlü Sanatçı'dan Annesi Adına Erkenek'te Taziye Evi

Ünlü Sanatçı Latif Doğan annesi Ayşe Doğan adına Malatya Valiliği, Doğanşehir Kaymakamlığı ve Doğanşehir Belediye Başkanlığının katkılarıyla, Latif Doğan tarafından Doğanşehir İlçesi Erkenek Mahallesinde yapılan Ayşe Doğan Taziyeevi'nin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Yeşil Battalgazi Gülistan Battalgazi’ye Dönüştürülüyor

Battalgazi’deki Gül Bahçesi Törenle Hizmete Açıldı

Malatya İstanbul’da Tanıtılıyor

5. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günlerinin resmi açılışı, 22 Eylül 2022 Perşembe günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenen törenle start aldı.

Türkiye’nin En Büyük Baskıresim Sergisi’ Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi’nde Açıldı

Uluslararası Melita’dan Malatya’ya Arslantepe Buluşması kapsamında Taşhoran Kültür ve Sanat Merkezi’nde Türkiye’de Çağdaş Resim sergisi “Arslantepe Buluşması” ve Baskıresim Workshop düzenlenen törenle açıldı.

Başkan Öztürk” Ayçiçek Yağı Üretim Tesisi Projemiz Yazıhan'ımıza Hayırlı Olsun”

Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk İlçeye yapılacak Projelere bir yenisini daha ekleyerek " Yazıhan Üretimde Günebakıyor" projesi kapsamında Ayçiçek Yağı Üretim Tesisinin protokolü düzenlenen törenle imzalandı.