Tutuklama Haberleri

Tutuklama Haberleri

Uyuşturucu Madde İmal ve Ticaretine 1 Tutuklama

Yazıhan İlçesinde Malatya İl J.K.lığınca, uyuşturucu ile mücadele kapsamında başarılı operasyonlara devam ediyor. Jandarma Ekipleri Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti yapan bir şahsı suçüstü yakaladı.

Yaralama Olayında 2 Tutuklama

Yeşilyurt Suç Önleme ve Soruşturma Büro ekipleri olarak yapılan çalışmalarda şüpheliler Merkez Beydağı Mahallesinde bir ikamette yakalanarak gözaltına alınmış,

Okul Hırsızı Yakalandı

Malatya’da 6 okulda meydana gelen hırsızlık olayı şüphelisi Şahıs Yakalandı.Malatya’da 6 okulda meydana gelen hırsızlık olayı şüphelisi Şahıs Yakalandı.

Göçmen Kaçakçıları Tutuklandı

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince

Uyuşturucuya 7 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 7 şahıs tutuklandı.

Uyuşturucuya 5 Tutuklama

Malatya narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda gözaltına alınan 5 şahıs tutuklandı.

Narkotik'ten Torbacılara Operasyon

Yakalanan Torbacılardan gözaltına alınan H.M ,Ö.T, C.Y, M.A, M.S.M ve C.O isimli 6 şahıs sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklandı.

Jandarma’dan Terör Örgütlerine Yönelik Operasyon

Malatya İli Akçadağ, Arguvan, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olmak suçundan aranan (3) şahıs yakalandı.

Malatya’da Uyuşturucu İle Mücadele Kararlılıkla Devam Ediyor

Malatya Emniyeti Narkotik Şube Ekipleri uyuşturucu ile mücadele kapsamında iki şahsı gözaltına aldı.

Narkotik Operasyonunda 2 Tutuklama

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 535 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 2 şahıs tutuklandı.

Bir Başkan, Bir Başkan Yardımcısı Tutuklandı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Gri Pasaport Skandalının yargı eliyle tescillendiğini belirterek,Türkiye’nin itibarını lekeleyen skandalın birkaç kişinin tutuklanması ile bitecek nitelikte olmadığını kaydetti.

İş Yeri Kurşunlamaya 4 Tutuklama

12.06.2022 tarihinde Malatya’da meydana gelen İş Yeri Kurşunlama olayında Malatya KOM Şube Ekiplerinin sıkı çalışması sonucu 5 şahıs yakalanmış, Şahıslardan 1 şahıs serbest kalırken 4 Şahıs ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yakalama Emri Olan 70 Şahıs Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde farklı yer ve zamanlarda yapılan çalışmalarda toplam 7 tabanca, 11 tüfek, 1 kuru sıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ile 610 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Akçadağ İlçesinde Polisten Operasyon

Akçadağ İlçe Emniyet Müdürlüğü İhbar Üzerine gittiği Kağıt Fabrikasında 4 şahsı hırsızlık yaparken operasyonla yakaladı. Zanlıların Üzerlerinden 19 adet uyuşturucu hap ele geçirildiği bildirildi.

Sahteciliğe 1 Tutuklama

Malatya’da 2 farklı olayda meydana gelen Parada Sahtecilik olayı şüphelisi Polisin takibi sonucu kıskıvrak yakalanırken Çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Polisin Yakaladığı 13 Şahsın 5 i Tutuklandı

Kasten Yaralama, İşyerinden Hırsızlık, 6136 SKM olmak üzere çeşitli suçlardan yakalanan 13 şahıstan 5’i tutuklandı.

Fuhuş Çetesine Operasyon; 4 Tutuklama

Malatya’da Emniyet güçleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda yakalanan 5 şahıstan 4'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Nitelikli Dolandırıcılığa 1 Tutuklama

Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan şüpheli şahıslardan ikisine ”Adli Kontrol” hükümleri uygulanmış, bir şahıs ise tutuklanmıştır" denildi.

Gasp ve Tehdit Olayına 2 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Silahla Tehdit-Gasp Olayında Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

2 Şahsa Tutuklama

Salköprü Mahallesinde meydana gelen İş Yeri Kurşunlama olayında 3 şüpheliden 2 si tutuklandığı belirtildi.

Sokak Satıcısı Tutuklandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Doğanşehir’de Akraba Kavgasında 4 Tutuklama

Malatya'nın Doğanşehir İlçesinde 26.10.2021 günü 2 akraba arasında araç alım satımıyla çıkan kavgayla ilgili Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Uyuşturucu'dan 3 Tutuklama

Narkotik Şubeden Büyük Başarı

Malatya'da 1 kilo 20 gram Metamfetamin maddesi ele geçirildi

Malatya'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin başarılı operasyonuyla Uyuşturucu Tacirlerine büyük Darbe vuruldu.

Torbacı Operasyonunda 2 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada; " Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;

Gasp Olayına 4 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Tren Ray Demiri Çalan Şüpheliler Jandarma Tarafından Yakalandı

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Durucasu Mahallesinde Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan operasyonda Tren Ray demirlerini çalan 2 şüpheli yakalanıp tutuklanırken 29 metre uzunluğunda 1.700 kg. çalıntı Ray demirleri ele geçirildiği belirtildi.

Uyuşturucu Satışına 1 Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Torbacı diye tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan operasyonda sentetik uyuşturucu ve hap ele geçirildi. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle; "

Örgüt Mensuplarından 3 Şahsa Tutuklama

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “ PKK/KCK/YPG terör örgütünün faaliyetlerinin önlenebilmesi ve deşifre edilme amacıyla yürütülen çalışmalar neticesinde;