Üreticilere Haberleri

Üreticilere Haberleri

Depremzede Üreticilere Büyükbaş Hayvan ve Sıvat Dağıtımı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Büyükbaş Hayvan ve Sıvat Dağıtım Programına Katıldı

Helal Olsun" Vali ve İl Tarım Müdüründen Anlamlı Davranış"

Bir İlin Valisi ve İl Tarım İl Müdürü ilindeki üreticilere katkı olsun diye ürünlerini belediyeler alsın diye uğraşıyor. Tebrikler Sayın Vali Tebrikler Tarım ve Orman İl Müdürü…

Yeşilyurt Belediyesi’nden Depremzede Üreticilere Büyük Destek!

Hasadı Yapılan Arpa Yem Haline Getirilip Depremzede Üreticilere Dağıtılacak

İl Müdürü Aksoy’dan Üreticilere Çat Kapı Ziyaret

Kırklareli Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy üreticilere çat kapı ziyaretlerde bulunarak sorunları ve istekleri birinci ağızdan dinliyor.

Ziraat Odalarından Üreticilere Uyarı“ Kayısıyı Düşük Fiyata Vermeyin”

Ziraat Odalar İl Koordinatörü Yunus Kılıç; “Bu yılki kayısımız ihracatı karşılayamayacağı için 2 ay sonra 4 numara 120 lira, Jumbo kaysımız 150 liradan aşağı satılmayacaktır.

Büyükşehir’den Üreticilere ve Çiftçilere Destek

Büyükşehir Belediyesi önü tarım şölenine sahne oluyor. Üreticilere Sıvat ve Sebze Fidesi Dağıtımı Gerçekleştirildi.

Kiraz Üreticilerine Yeşilyurt Ziraat Odasından Acil Uyarı

Malatya’nın önemli ürünlerinden Türkiye’de sayılı kalitede olan Yeşilyurt İlçesinin meşhur Dalbastı Kirazlarında bazı bölgelerde tespit edilen “ Kiraz Sineği” ne karşı üreticilere Yeşilyurt Ziraat Odasından ilaçlama uyarısı geldi.

Büyükşehir Belediyesi’nden Çiftçilere Fide Desteği

500 Bin Adet Sebze Fidesi Üreticilere Teslim Edildi...

Akçadağ Ziraat Odası Kayısıdaki Hasarı İnceledi

Akçadağ Ziraat Odası yönetimi Kayısı Üreticilerinin zararlarını yerinde incelemek üzere Develi, Gürkaynak, Durulova, Kahyalı, Dümüklü, Ortaköy, Bayramuşağı mahallelerindeki Üreticilere ziyaret gerçekleştirdiler.

Kayısı Üreticilerine Uyarı

Dünya Kuru Kayısısının yüzde yetmişini karşılayan Malatya’da meteorolojiden üreticilere Kayısı ağaçlarına zirai don uyarısı yapıldı.

Yılmaz: Fabrika Şekeri Bakkallara Dağıtılmalı

İYİ parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Türk Şeker Malatya Fabrikasında üretilen şekerin bakkal esnafı ve imalatlarında Şeker kullanan üreticilere bizzat satılmasını beklediklerini söyledi.

Esenlik’ten Yerel Üreticilere Tam Destek

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Şirketi Malatyalı üreticileri de unutmuyor.

Battalgazi’deki Üreticilere Sertifikalı Arpa Tohumu Dağıtıldı

Yerli tohumu yaşatmak, geleceğe aktarmak ve gelecek nesilleri de sağlıklı gıdaya ulaştırmak için büyük özveri örneği ortaya koyan Battalgazi Belediyesi,

Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Ankara'da Eylemde Buluştu

Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği aldığı ortak kararla Kümeslere civciv koymama kararı almış 81 ildeki üreticilere de kararı bildirmişti.

Büyükşehirden Çiftçilere Fide Desteği

Dondan Zarar Gören Malatya’lı Çiftçilere Büyükşehir Belediyesinden Sebze Fidesi Desteği

MHP Milletvekili Fendoğlu Zirai Don Olayını TBMM’de Gündeme Taşıyarak Üreticilere Destek Talep Etti

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu 10 ve 11 Mayıs Tarihlerinde Malatya’da Zirai Don Yaşandığını ve Bu Zirai Don Nedeniyle Çiftçilerin Mağduriyet Yaşamaması İçin Tarım Bakanlığından Destek Talep Etti.

Çiftçilere Pancar Ödemeleri Başlıyor!

Malatya Şeker Fabrikası 2020 yılında çiftçilerden aldığı 597.000 Ton Pancar'ın parasını çiftçilere ödeme başladığını duyurdu.

Yeşilyurt Ziraat Odasından Üreticilere Uyarı!

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ağaçlarda zirai ilaçlama sezonuna da girilmiş oldu. Yeşilyurt Ziraat Odası Üreticileri Zirai İlaç Konusunda 17 madde ile uyardı.