Üyesi Haberleri

Üyesi Haberleri

Pekel” 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun”

AK Parti Önceki dönem Yönetim Kurulu Üyesi siyasetçi, Pekel Petrol Yönetim Kurulu Üyesi İş insanı İsmail Hakkı Pekel TBMM’nin kuruluşunun 104 Yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle kutlama mesajı yayınladı.

Yeni Malatyaspor’da Sıcak Gelişme

Yeni Malatyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özköse’nin görevine son veren Yönetim Kurulu ayrıca Disiplin Kuruluna Sevk ettiğini kamuoyuyla paylaştı.

Fendoğlu, 14 ve 28 Mayıs Zaferlerini 31 Mart’ta kutlayacağız

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, “.Ülkücüler lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye bakar. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin göstermiş olduğu ve işaret ettiği çizgiden gider.

Başkan Adayı Gecen Canlı Yayında Projelerini Anlatacak 

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçime saylı günler kala, YRP Belediye Başkan Adayı Ayetullah Gecen ve YRP Meclis Üyesi Adayı Sefa Ökmen 25 Mart Pazartesi 20:30’da Vuslat TV’de Canlı Yayına Katılacaklar.

Mahir Ünal“Malatya’da Cumhur İttifakıyla Güçlü Şekilde Yolumuza Devam Edeceğiz”

AK Parti MKYK Üyesi, önceki dönem Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, Malatya’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Meclis Üyesi Karakaş” Bu Meclis Malatya’da Tarih Yazdı”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığı’nda Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kadın Personele Türk Bayraklı 8 Mart Hediyesi

Kamu Sen’e bağlı Türk Kültür Sanat Sen Malatya İl Temsilcisi ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Ali Cengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kurumda çalışan sendika üyesi kadın personel ile erkek memurların eşlerine Türk bayraklı fular hediye etti.

Hava Rendeci“ Kadınlar Ailenin ve Toplumumuzun Mihenk Taşıdır “

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Kadın Muhtarlardan sorumlu teşkilat Başkan Yardımcısı Samsun Atakum Atatepe Mahallesi muhtarı Hava Rendeci Güçlü Türkiye için güçlü kadın şarttır.

Hasan Karakaş’a Başkan Gürkan’dan Anlamlı Plaket

Malatya Büyükşehşir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş’a üstün hizmetleri anısına plaket verdi.

Prof. Dr. Naci Görür Uyardı“ Ülkenin Bir Numaralı Gündemi Deprem Olmalı”

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, deprem konusunda Malatya’dan uyarılarda bulundu, 'bu ülkenin bir numaralı gündemi deprem olmalı.'

Gönültaş Ailesinin Acı Günü

Akçadağ İlçesinin önemli Eşraflarından Çukurdere Mahallesi Muhtarı M. Fatih Gönültaş’ın Babası, MHP MKYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Malatya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Osman Gönültaş ve İşadam Mehmet Gönültaş’ın amcaları Mehmet Gönültaş vefat etti.

İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı Yapıldı

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi ve Sağlık Politikaları Başkanı Prof. Dr. Taner Demirer İYİ Parti'nin tek başına iktidar olacak tek alternatif seçenek olduğunu belirterek "Yerel seçimlerde birçok vilayette güçlü adaylarımız var

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Öz Malatya Türk Ocağına Ziyaret

Hacettepe Üniversitesi yönetim kurulu üyesi ve Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz’de Malatya’ya geldi.

Pütürge Belediye Başkanlığında Hasan Karakaş Faktörü

Pütürge’nin önemli eşraflarından İşadamı, Siyasetçi Pütürge ve Büyükşehir AK Parti Belediye Meclis üyesi hizmet adamı Hasan Karakaş AK Parti Pütürge Belediye Başkan Aday Adayı olmasıyla birlikte ilçede heyecan ve destekler dikkatlerden kaçmıyor.

Ramazan Malkoç Meclis Üyesi Adaylığını Açıkladı

Battalgazi İlçesinin önemli Eşraflarından Spor ve Siyasetin ileri gelen isimlerinden AK Parti Bayrağını kuruluşundan beri her kademesinde başarıyla taşıyan Ramazan Malkoç AK Parti Belediye Meclis Üyeliğine Aday Adaylığını açıkladı.

PÜRDEF Başkanı Osman Dursun Bağcılar Belediye Meclis Üyeliğine Adaylığını Açıkladı

PÜDEF Genel Başkanı İşadamı Osman Dursun AK Parti’den İstanbul Bağcılar Belediye Meclis Üyesi Adaylığına müracaatını yaptı.

MHP İl Başkanı Gök ve Yönetiminden MESOB Başkanı Keskin’e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök ve beraberinde il yönetim kurulu üyeleri TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret etti.

Akçadağ Belediye Meclis Üyeliğine Güçlü Aday Murat Turcan

Akçadağ ilçesinde ise Halkın adayı Akçadağ İlçesinin önemli eşraflarında İşadamı, siyasetçi Murat Turcan AK Parti’den yeniden meclis üyeliği adaylığı için müracaatını yaptı.

Mehmet Çolak Battalgazi Belediye Başkanlığına Aday Adayı oldu

Malatya’nın önemli değerlerinden Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Çolak, Ak Parti Battalgazi Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Hasan Karakaş Pütürge Belediye Başkan A. Adayı

Pütürge ilçesinin yetiştirdiği önemli Siyasetçilerinden ve İşadamlarından AK Parti Pütürge Belediye Meclis Üyesi, Malatya Büyükşehir Belediye eclis üyesi Hasan Karakaş Belediye Başkanlığı Adaylık dosyasını takdim etti.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığında Esin Tanrıverdi Dönemi

AK Parti Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu'nun Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Müşaviri olmasının ardından boşalan Başkanlık koltuğuna Yeşilyurt Belediyesi meclis üyesi ve Yeşilyurt İlçe Başkanlığını Başarılı bir şekilde yapan Esin Tanrıverdi getirildi.

BBP’li Altunkaya” 24 Gündür Ortadoğunun Göbeğinde Katliamlar Var Hala Ne Bekleniyor”

BBP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya” 24 Gündür Ortadoğu'nun Göbeğinde Katliamlar Var Hala Ne Bekleniyor” diyerek sert çıktı.

Başkan Hilal Acı ve Ela Erkoç’tan Önemli Ziyaret

TOBB Malatya Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı İşkadını, Siyasetçi Hilal Acı, AK Parti il yönetim kurulu üyesi İşkadını Siyasetçi Ela Erkoç Malatya Flaş Haber ve Malatya Derin Haber konteynerini ziyaret etti.

Ülkücü Camianın Acı Günü” Ufuk Atsız” Kalbine Yenik Düştü

Malatya’nın önemli eşraflarından, Ufuk Rentacar işletmecisi, MHP Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi hayırsever işadamı Ufuk Atsız kalbine yenik düşerek vefat etti.

Sendika üyesi Mehmet Sevim’den Hüseyin Söylemez'e Açık Mektup

Malatya Eğitim Bir-Sen Üyesi Mehmet Sevim“ Sendika Kendine Emek Verenlere Bu Şekilde Bir Karşılık Vermemeli. Kibir dağlarından ovaya inip nefsinizi ayağınızın altına alın ve şahsileştirdiğiniz bu karardan dönün” dedi.

Ağbaba;“Deprem bölgelerinde işsizlik ödeneği almak kolaylaştırılsın”

CHP Malatya Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Veli Ağbaba, deprem bölgesi için yeni bir düzenleme yapılarak işini kaybeden depremzedelere 1 yıl boyunca işsizlik maaşı bağlanmasını istedi.

Başkan Güder“ Sorunları Anında Çözüme Kavuşturmaya Devam Edeceğiz”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile beraber mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Meclis Üyesi Karakaş’tan İtfaiye Teşkilatına Ziyaret

Pütürge belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Hasan Karakaş itfaiye haftası vesilesiyle Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine ziyarette bulundu.

Meclis Üyesi Karakaş’tan Pütürge İlçe Emniyet Amiri Gökhan Sarı’ya Ziyaret

AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediyesi meclis üyesi Hasan Karakaş Pütürge İlçe Emniyet Amirliği görevine atanan Komiser Gökhan Kısa’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Güder Milletvekili Tüfenkci’yle Beraber Kapalı Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla Kapalı Çarşı esnafıyla bir araya geldi.