' Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin Lütuflarına Yaraşır Bir Malatya Olalım'

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP 13. Olağan Büyük Kurultay sonrası bazı açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ

       81 ilin müdahil olduğu MYK ve MDK seçimlerinde, 4 MYK üyesi çıkarmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Samanlı, “Malatya’da meydanları yoklama kaçağı sözde siyasilere bırakmaya niyetimiz yok, üç hilal bu şehri aydınlatmak için Cumhur İttifakı ile yan yana, sırt sırta ışığını  saçmaya devam edecek ” dedi. Samanlı’nın açıklamaları şöyle;


ŞEHRİMİZ İÇİN KUTSİYET ADDEDEN VAZİFELERLE DÖNDÜK


       “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 13. Olağan Büyük Kurultayımızı geride bırakırken, Malatya İl Başkanlığı olarak görevimizi ifa etmiş olmanın ve Malatya’mız için büyük görevler üstlenmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayız. MHP Malatya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Celal Fendoğlu ve 17 üst kurul delegemiz ile katıldığımız şanlı toyumuzda, şehrimiz için kutsiyet addeden vazifelerle döndük.


       Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in 1277 oyla yeniden Genel Başkan seçildiği bu kutlu kurultay, memleketimiz Malatya için de büyük ve sevindirici gelişmeleri beraberinde getirmiştir. Yapılan seçimler sonucunda, 81 vilayetin iştirak ettiği Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçimlerinde, Malatyalı 4 adayımızın kazandığını büyük bir gururla ifade etmek isterim.


HER ZAMANKİNDEN DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR


       Sayın Malatya Milletvekilimiz Mehmet Celal Fendoğlu ile birlikte; Eyüp Gönültaş, Ömer Ekici ve Burhan Coşkun’un Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesiyle birlikte, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı'mız gücüne güç katmış;  Malatya’da partimiz nezdinde bir ilke imza atılmıştır. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir olmanın, birlik olmanın ve tek yumruk hareket etmenin meyvelerini topladığımızı düşünüyoruz. Biliyoruz ki; bundan sonra daha büyük sorumluluklar aldık ve güzel şehrimiz için her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekiyor.


       Hedeflerimizi hayata geçirmemiz noktasında bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Bizlere verdikleri görevler için canla başla çalışacağımızdan değerli parti büyüklerimizin ve kıymetli hemşehrilerimizin zerre şüphesi olmasın. Bu kutlu yola çıkarken tek gayemiz hep daha iyi olana ulaşmaktı. Amaçlarımıza yakışan çalışmalar sergilemek için yaz-kış demeden, gece- gündüz ayırmadan gerek hastalıkta gerekse sağlıkta durmadan, yorulmadan çalıştık. Tüm bunları Malatya’mız için yapıyor olmaktan kıvanç duyduk. Hiçbir durumda yeise düşmedik, düşmeyeceğiz.


TEK GÜVENCEMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN SARSILMAZ İNANCI


       Bu dava yolunda  bu ilkelerle  birlik ve beraberlikle başaracağımız her iş şimdiden nezih şehrimize kutlu olsun. Bundan sonraki süreçte bize düşen, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl ve İlçe Teşkilatları olarak; Sayın Genel Başkanımıza yakışan sayıda vekil çıkarmak olacaktır. En zaruri vazifemiz; Bizlere bu denli güvenen başkanımızın izinde, ona yakışan bir teşkilat disiplini ile çalışmaktır. Bu yoldaki tek güvencemiz hemşehirlerimizin sarsılmaz inancı olacaktır. Biz bu Kurultayda, Merkez Yönetim Kurulu Seçimlerinde 4 aday çıkararak, Malatya'da nifak tohumlarının asla yeşeremeyeceğinin mesajını en sert şekliyle vermiş olduk. Malatya'da bugün; muhalefet için yas, iktidar içinse toy günüdür. Bir çığ gibi büyüyecek ve meydanları liyakatsiz kimselere bırakmayacağız.
       Çalışmalarımızda, Bilge Liderimizin önderliğinde, Malatya'ya yakışır bir görkemle, seçim hazırlıklarımıza doludizgin devam edeceğiz. Bunu yaparken daha güçlü, daha emin ve hemşehrilerimizin de her anında aktif rol aldığı bir seçim hazırlık süreci planlamaktayız. 


GENEL BAŞKANIMIZ DEVLET BAHÇELİ’NİN LÜTUFLARINA YARAŞIR BİR MALATYA OLALIM


        MHP Malatya İl yönetimi, bir zincirin halkaları gibi tüm ilçe teşkilatlarıyla adeta kenetlenmiştir. MHP İl Teşkilatı olarak, tüm Malatyalıları bu zincirin bir halkası olmaya davet ediyoruz. Girdiğimiz yol dikenlerle dolu çetrefilli bir yol; ama biliyoruz ki dikenli yollar gül bahçelerinin habercisidir. 


       Sevgili Hemşehrilerim! Gelin hep birlikte, Genel Başkanımızın bize lütuflarına misliyle karşılık verelim. Tefekkür edip hep birlikte, güçlü bir Malatya inşa edelim. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey'e yakışır ve lütuflarına yaraşır bir vilayet olalım. İnşallah 2023 genel seçimlerinde Bilge Lider’in güvenini boşa çıkarmayacağız ve üç hilali Malatya’da zirveye taşıyacağız. ” Haber Merkezi
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN