Gürkan' Malatya'yı Huzur Kenti Yapma Noktasında Emin Adımlarla İlerliyoruz'

Malatya Büyükşehir Belediyesi 13 İlçede 718 Mahallede Çalışmalarına aralıksız devam ediyor....

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde Genel Sekreter Cemal Nogay, Hak-İş İl Başkanı Bünyamin Geleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile ilgili şube müdürleri ile birlikte Fahri Kayahan - Tecde Kavşağında incelemelerde bulundu.  
YOLUMUZ ÜÇ GİDİŞ ÜÇ GELİŞ ŞEKLİNDE YENİDEN DÜZENLENDİ
         Bölgede yapılan çalışmalarla alakalı olarak bilgiler aktaran Yol ve Altyapı Daire Başkanı Mehmet Mert, “Fahri Kayahan’ın üst kısmı ile Tecde yolumuzun ilk aşaması olan kısmı eskiden iki gidiş iki gelişken çalışmalarımız sonucunda üç gidiş üç geliş şeklinde yeniden düzenlendi. Fahri Kayahan ve Tecde kavşağımızda çalışmalar sonrasında düzensiz bir hale geldiğinden yenilendi. Çalışmalarımızın devamında Tecde’ye kadar inşaatların durumuna göre yolumuzu tamamen yenileyeceğiz” dedi. 


ÇOK KISA SÜREDE ÇALIŞMALARI TAMAMLADILAR


         Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür eden Aşağıbağlar Mahalle Muhtarı Ömer Şahin ise, “Aşağıbağlar mahallemizin her tarafında çalışmalar devam ediyor. Çalışmalar gece-gündüz devam ediyor. İki hafta gibi kısa bir süre içerisinde saat kulesinin çevresi tamamlandı. Çalışmalarda emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 


BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM


         Tecde-Konak bağlantı yolunun da daha önceden asfaltlandığını belirten Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit, “Tecde-Aşağıbağlar yolu ile İsmetpaşa Caddesinin asfaltı tamamlandı, yenilendi. Mahallelerimizde yapılan bu güzel çalışmalara şahit oluyoruz. Bu çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 


MALATYA’MIZI EN GÜZEL NOKTAYA GETİRECEĞİZ


         Büyükşehir Belediyesi hizmetlerini gezdiklerini belirten Hak-İş İl Başkanı Bünyamin Geleri ise yaptığı konuşmada, “Malatya’nın çehresi çok hızlı bir şekilde değişiyor. Parklarıyla, Kavşaklarıyla ve yollarıyla trafiğin daha rahat akışını net bir şekilde görebiliyoruz. Bu hizmetleri yaparken işçi arkadaşlarımızın ciddi emekleri var. 24 saat esasına göre çalışıyorlar. Hep birlikte Malatya’mızı en güzel noktaya getireceğiz” dedi. 


MALATYA HUZUR KENTİ OLMA NOKTASINDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR


         Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmet ve yatırımlarda standartların yüksek olmasına büyük önem verdiklerini belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Bu bölgemizdeki yolumuz bozulmuş ve sürücülerimizin bu konuda şikâyetleri bulunmaktaydı. Bu yolumuz seyahat konforu ve güvenliği açısından olumsuz bir tablo çiziyordu. Muhtarlarımızın da ifade ettiği gibi Banazı-Horata yolu ile Çilesiz yolunun asfaltlanması noktasında arkadaşlarımız gerekli planlamayı yaparak çalışmalarını tamamladılar. 


         Malatya huzurun adı olacak. Malatya şehri huzur kenti olacak. Seçkin insanların yaşadığı bu diyarlara huzurlu insanlara layık olduğu hizmetleri vermekte Büyükşehir Belediyemizin ve diğer Belediyelerin görevidir.  Çalışmalarımız Malatya genelinde 13 İlçe ve 718 mahallemizde yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya, mazisine layık istikbale hazırlanma noktasında emin adımlarla ilerliyor. Malatya’mız çağdaş ve modern anlamda İnsanların yaşayabileceği bir huzur kenti olma noktasında emin adımlarla ileriye doğru yürüyor. Çalışmalarımızın bölge halkına hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 


VATANDAŞLARDAN BAŞKAN GÜRKAN’A TEŞEKKÜR


         Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çalışmalarından oldukça memnun olduklarını belirten Serdal Yılmaz, “Başkanımız çalıştığı yerlere çok güzel bakıyor yalancı cennet yapıyor. Caddelerimiz temiz, çöplerimiz günlük alınıyor, insanlara iyi davranıyorlar ayrım yapmadan hizmet veriyorlar” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN