Asayiş

Asayiş Haberleri

Ev Hırsızları Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince ikametten hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda;

Aranan 2 Şahıs Polis Tarafından Yakalandı

Kesinleşmiş 20 Yıl 10 Ay hapis cezası bulunan E. İ. isimli şahıs ile C. D. isimli şahıs Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri koordinesinde yapılan çalışmada yakalandı.

Narkotik Şube Malatya'da Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan iki ayrı çalışmada toplam 3 kilo 162 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Narkotik Şubeden Uyuşturucu Operasyonu

Malatya Narkotik Şube'nin yaptığı 4 ayrı çalışmada; 636 gram Metamfetamin maddesi, 287 adet yeşil reçeteye tabi hap, 30 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ile 90 adet sahte 100 TL (9.000 TL) ele geçirildi.

İnşaat Hırsızları Polisten Kaçamadı

Adli Makamlara sevk edilen 9 şahıstan 6’sı tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Paydaş Kurumlarla Araç Denetimi

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Jandarma Trafik Ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi ulaşım ekiplerinden ortaklaşa toplu taşıma ve ticari araçlara sıkı denetim.

Narkotik'ten Büyük Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğünden Sağlık Kuruluşları Yöneticileri ile İstişare Toplantıları

Malatya'da Sağlıkta şiddetin önlenmesi amacıyla genel kolluk birim amirleri ve sağlık kuruluşları yöneticileri ile istişare toplantıları yapıldı

Narkotik Ekipleri 3 kilo 660 Gram Eroin Maddesi Ele Geçirildi.

Malatya İl Emniyet Narkotik Şube Ekipleri Kale uygulama noktasında Doğu İlinden Batı illerine giden durdurdukları bir yolcu otobüsünde uyuşturucu madde ele geçirdiler.

Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğünce yapılan ortak çalışmada bir yolcunun uyuşturucu taşıdığı bilgisine ulaşıldı.

Doğanşehir ve Yeşilyurt İlçelerinde Kenevir Operasyonu

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; hafta içerisinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik gerçekleştirilen (2) operasyonda; (651) kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Emek Hırsızları Polis'ten Kaçamadı

Vatandaşların büyük emek harcayarak bakımını yaptığı, topladığı ve kuruttuğu kayısıları çalarak kısa yoldan para kazanmaya çalışan emek hırsızları Asayiş Şube Ekiplerince yakalandı

Şehit Piyade P. Uzm. Çvş. Halil Koç Dualarla Uğurlandı

Kuzey Irak’ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak, Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit olan P. Uzm. Çvş. Halil Koç için cenaze töreni düzenlendi.

Malatya'da Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında gözaltına alınan iki şahıs tutuklandı.

Dolandırıcılar Polisten Kaçamadı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Dolandırıcılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan kapsamlı çalışmalarda;

Motosiklet ve Kayısı Hırsızları Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri meydana gelen Kayısı ve Motosiklet hırsızlarını sıkı takip sonucu yakaladı.

Jandarma’dan Terör Örgütlerine Yönelik Operasyon

Malatya İli Akçadağ, Arguvan, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonlarda FETÖ üyesi olmak suçundan aranan (3) şahıs yakalandı.

Silahlar Yakalandı

Malatya’da Silahlar Yakalandı

Toplam 743 haber.