Asayiş

Asayiş Haberleri

Malatya'da Yasadışı Silah Satıcılarına Polisten Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın huzur ve güveni için Malatya genelinde ani uygulamalar ve şok baskınlarla suçlulara fırsat vermiyor.

Malatya Emniyeti Suçluların Ensesinde

Malatya’da İl Emniyet Müdür Arif Çankal’ın göreve başlamasıyla birlikte suçlarla mücadelede etkin operasyonlar meyvesini vermeye devam ederken Malatyalılar ise eski huzurlu günlerin gelmesinden dolayı memnuniyetlerini belirtiyorlar.

Narkotikten Torbacılara Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;17.10.2023 tarihinde ...

Adeta Cephanelik Yakalandı

Malatya’da yasadışı yollardan ruhsatsız olarak Malatya’ya silah sevkiyatı yapan şahıslara yönelik KOM ve İstihbarat Şube ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucu 20 adet GLOCK marka silah ele geçirildi.

Ruhsatsız Tabanca Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri yaptıkları denetimlerde 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirirken Bandrolsüz Makaron ve sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Dilenerek 4 Saatte Topladığı Para Şoke Etti

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ile İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğince, kentte vatandaşların dini ve insani duygularını istismar ederek dilencilik yapanlara yönelik operasyon düzenlendi.

Suçlular Polisten Kaçamıyor

Malatya’da Asayiş Olayları

Zabıta’dan Fiyat ve Gramaj Denetimi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ile Ticaret İl Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından Malatya genelinde market ve fırınlarda etiket gramaj ve hijyen denetimleri gerçekleştiriyor.

1 Haftada 26 Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın gelmesiyle birlikte Asayiş olaylarında etkin mücadele sahada kendini göstermeye başladı.

Jandarma’dan” Kadına El Kalkamaz” Bilgilendirmesi

Malatya İl Jandarma Komutanlığı KADES uygulaması Bilgilendirmelerine devam ediyor. Yapılan açıklamada;

Darende’de Polis Kontrolünde Uyuşturucu Yakalandı

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları yol kontrollerinde bir araçtan inen şahsın durumundan şüphelenerek yaptığı aramada uyuşturucu madde yakaladı.

Malatya’da 32 Tabanca 12 Tüfek Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın göreve başlamasıyla birlikte Malatya’da suçlulara geçit verilmiyor, Polisin yaptığı uygulamalarla Huzur Hissedilmeye başlandı.

Asayiş ve Trafik Tedbirleri Artırıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce okulların açılmasıyla kent merkezinde artan araç ve yaya trafiğine yönelik trafik ve asayiş tedbirleri artırıldı.

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

Yazıhan’da Jandarma'dan Tarihi Eser Operasyonu

Malatya İl J.K.lığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa İlinden Malatya İline Tarihi eser niteliği taşıyan bir kitap getirileceği ve satışının yapılacağı duyumu alınmıştır.

Resmi Belgede Sahtecilikten Ceza

Malatya’da Şase numarası uymayan Motosiklet sahibine Başka bir araca tescilli plakayı takmak veya kullanmak suçundan 20.302 Tl. Ceza.

Trafikte Yeni Dönem Başlıyor

Trafikte Yeni Dönem Başlıyor” Ehliyet taşımaya gerek kalmadı”

Yeşilyurt-Akçadağ-Doğanşehir-Yazıhan-Kale’de Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ve Kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Akçadağ-Doğanşehir-Kale -Yazıhan ve Yeşilyurt İlçelerinde

Abartılı Egsoz ve Drift Yapanlara Sıkı Denetim

Trafik Birimlerimizce ilimiz karayollarında trafik düzeninin oluşturularak sürüş esnasında can ve mal güvenliğinin sağlanması, ayrıca çevreye rahatsızlık veren ses sistemi/abart egzoz tertibatına sahip araçlar ile drift yapan araçlara yönelik

Toplam 736 haber.