Asayiş

Asayiş Haberleri

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince son bir hafta içerisinde yapılan çalışmalarda;

Yazıhan’da Jandarma'dan Tarihi Eser Operasyonu

Malatya İl J.K.lığı unsurlarınca yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Şanlıurfa İlinden Malatya İline Tarihi eser niteliği taşıyan bir kitap getirileceği ve satışının yapılacağı duyumu alınmıştır.

Resmi Belgede Sahtecilikten Ceza

Malatya’da Şase numarası uymayan Motosiklet sahibine Başka bir araca tescilli plakayı takmak veya kullanmak suçundan 20.302 Tl. Ceza.

Trafikte Yeni Dönem Başlıyor

Trafikte Yeni Dönem Başlıyor” Ehliyet taşımaya gerek kalmadı”

Yeşilyurt-Akçadağ-Doğanşehir-Yazıhan-Kale’de Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ve Kaçakçılık suçları ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Akçadağ-Doğanşehir-Kale -Yazıhan ve Yeşilyurt İlçelerinde

Abartılı Egsoz ve Drift Yapanlara Sıkı Denetim

Trafik Birimlerimizce ilimiz karayollarında trafik düzeninin oluşturularak sürüş esnasında can ve mal güvenliğinin sağlanması, ayrıca çevreye rahatsızlık veren ses sistemi/abart egzoz tertibatına sahip araçlar ile drift yapan araçlara yönelik

Araçta Esrar Yakalandı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Mardin Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışma kapsamında ...

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliğince 30.08.2023-07.09.2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;

Malatya’da Yakalanan 68 Şahıs Cezaevine

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Halkın huzur ve asayişini bozmak isteyenler ile yakalama kararı bulunanlara karşı şok uygulamalarla suçlulara göz açtırmıyor. Ağustos ayında çeşitli suçlardan aranan 78 kişinin 68 i tutuklandı.

Yolcu Otobüsünde Uyuşturucu Sevkiyatı Malatya’dan Geçemedi

Doğu ile Batı yı birbirine bağlayan güzergâhta Malatya’nın Kale ilçesinde Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekiplerinin dikkati uyuşturucuya geçit vermedi. Yapılan aramalarda 3,600 gr. skunk maddesi ele geçirildi.

Katipoğlu" Olaylara Müdahale Etmedeki Ortalama Süremiz 5 Dakika"

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri 3 Ayda 2 Bin 281 Vakaya Müdahale Etti

Trafik Şube’den Servis Şoförlerine Bilgilendirme Toplantısı

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı münasebetiyle “Okul Yolunda Her Şey Yolunda” sloganıyla ülkemiz genelinde başlatılan kampanya

Büyükşehir Zabıtasından Sirenler Eşliğinde Şehir Turu

Zabıta Teşkilatı’nın 197’nci kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası, Şanlıurfa’da çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başlandı.

MGC’den İl Emniyet Müdürü Çankal’a Ziyaret

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve Yönetim Kurulu üyeleri Malatya Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Arif Çalkal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Özel Ekip Devrede” Hırsızlar Tek, Tek Yakalanıyor”

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 6 Şubat Depremlerinden sonra artan hırsızlık ve Yağma olaylarını bitirmek için harekete geçti.

3.896 Araca Cezai İşlem

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetimlerinde son bir haftada 24.300 aracın kontrol edilerek çeşitli ihlallerden 3.896 araca cezai işlem yapıldığı belirtildi.

Emniyet Uygulamaları Netice Vermeye Başladı

Malatya’da İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan Arif Çankal’ın gelişi suçlularda büyük tedirginlik yaratmaya devam ediyor. Şok operasyon ve denetimlerle suçlulara göz açtırmaması Malatyalıları sevindiriyor.

Düğmeye Basıldı” Hırsızlık, Asayiş Olaylarına Karşı Yeni Etkili Önlemler”

Malatya’da son dönemlerde artan Hırsızlık, Uyuşturucu, Cinayet, Yaralama vs. gibi olayların önüne geçmek ve Malatya’nın yeniden eski günlerdeki gibi Huzur şehri olması için düğmeye basıldı.

Aranan Firariye Yazıhan İlçesinde Jandarma’dan Operasyon

Aranan ve toplam (18) yıl (5) ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs Jandarma Timlerinin başarılı operasyonuyla Yazıhan ilçesinde yakalandı.

Toplam 742 haber.