Asayiş

Asayiş Haberleri

Malatya'da Araçlara Sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Malatya’da trafik düzeni ve sürüş güvenliğinin sağlanması amacıyla sıkı uygulama yapıyor.

Jandarma’dan Battalgazi İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Battalgazi İlçesinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden (2) şahsın ev ve eklentilerinde yapılan arama neticesinde (60) gram metamfetamin maddesi, (507) adet uyarıcı hap, ..

Bakan Yerlikaya Duyurdu

39 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü Yakalandı...

Jandarma Minik Gönüllere Dokunuyor

Malatya İl J.K.lığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri 6 Şubat depremlerini yaşayan Malatya’da konteynırlarda kalan depremzede çocukları ziyaret ederek çeşitli hediyeler dağıtarak çocuklarla eğlenceli oyunlar oynayıp vakit geçirmelerini sağlıyorlar.

Sümer Polis Karakolu Yeni Yerinde

Malatya Büyükşehir Belediyesi İl Emniyet Müdürlüğü ile yaptığı protokol çerçevesinde inşaatına başladığı Sümer Polis Karakolu kısa süre sonra yeni yerinde hizmet vermeye başlayacak.

Salça Kovasından Silahlar Çıktı

Malatya’da Polisin bir istihbari çalışması sonucu 4 adet ruhsatsız tabanca salça kovasında yakalandı.

Hatalı Sürücülere Ceza Yağdı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri kurallara uymayan Kural İhlali yapan ve aşırı hız yapan sürücülere ceza yağdırdı.

Emniyetin huzur uygulamaları Ses Getiriyor

Malatya’da Polisin şok ve ani uygulamaları suçluları tedirgin ederken vatandaşları ise memnun ediyor.

Uyuşturucudan 29 Şahsa İşlem

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri on bir hafta içerisinde yaptıkları uygulama ve kontrollerde 29 şahsı yakalayarak işlem yaptı.

İl Müdürü Çankal “Malatya’nın Huzuru ve Güveni Birinci Önceliğimizdir“

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Arif Çankal, Malatya basını ile istişare toplantısında bir araya gelerek yerel basın ile tanıştı.

Doğanşehir İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’nın Doğanşehir İlçesinde yasadışı kenevir ekenlere ve uyuşturucu madde kullananlara karşı Malatya İl Jandarma Komutanlığının şok baskınları sonucu yapılan aramalarda (781,52) gr kubar esrar(22) kök kenevir bitkisi ele geçirildiği öğrenildi.

Jandarma Asayiş Olayları

Malatya İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca 01 Temmuz -31 Temmuz 2023 tarihlerinde (47) Kaçakçılık olayına müdahale edilmiş olup,

Asayiş Uygulamalarında Çok Sayıda Silah Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Vatandaşların Asayiş ve huzuru için yapılan uygulamalarda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek yakalandı.

Yolcu Otobüsünde 12,5 Kg. Skung Maddesi Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube görevlileri Doğu illerinden Batı illerine yolcu otobüsüyle sevkiyat yapan Uyuşturucu tüccarlarına göz açtırmıyor.

Malatya’da 34 Kaçak Göçmen ve 2 Organizatör Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında Doğu illerinden yurda kaçak yollarla giren ve Batıya doğru giden 34 Düzensiz göçmen ile 2 organizatörü kıskıvrak yakaladı.

FETÖ Terör Örgütüne Üye Olmak Suçundan Yakalama

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; FETÖ terör örgütü üyeliğinden hakkında

Malatya’da Narkotik Ekipleri Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 5 kilo 773 gr esrar ile 2.744 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Jandarma Personellerinden KADES Bilgilendirme

Malatya İl J.K.lığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince Doğanşehir ilçesindeki Topraktepe Konteyner Kentte yaşayan vatandaşlar ziyaret edilerek

Polisten Kaçamadı Araçta Uyuşturucu Yakalandı

Malatya’da vatandaşların huzuru ve güvenliğinin temini için Malatya İl Emniyet Müdürlüğü birimleri sahada şok denetimler yaparak suçlulara geçit vermiyor.

Toplam 742 haber.