Eğitim

Eğitim Haberleri

Mabem Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) Başarıyı Yakaladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’nde (MABEM), eğitim gören öğrenciler, Liselere Geçiş Sınavı’nda (LGS) başarıyı yakaladı.

Yeşilyurt Belediyesi ‘İyilik Makası’ Projesiyle Çocukların Yüzünü Güldürüyor

Sütlüce Mahallesinde gerçekleşen ilk etkinlikte yarışmalar düzenlendi, hediyeler dağıtıldı, çocuklar keyifli ve neşeli anlar yaşadı.

Kur’an Kursu Öğrencilerine Dondurmalar Başkan Güder’den

Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan ve onlara dondurma hediye eden Başkan Güder, yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek değerlendiren çocuklara ve eğiticilerine de teşekkürlerini iletti.

Malatya’’da Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı İş Birliği Protokolü İmza Töreni Gerçekleştirildi

Milli Eğitim ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlıkları Arasında Malatya’’da Afet Bölgesi Eğitim Destek Programı iş birliği Protokolü İmza Töreni gerçekleştirildi.

Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde 900 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı.

Bilimsenol Festivali’nin Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan“ İnsanlığı Geleceğe Taşıyacak Bilimsel Çalışmaların Olması En Temel Dileğimizdir”

İlk Ders Zili, 11 Eylül’de

MEB, 2023-2024 eğitim öğretim yılına ait çalışma takvimini açıkladı.

Bilimin Kalbi Malatya’da Atacak

Malatya Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla 10-11-12 Temmuz tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesinin arka tarafında bulunan alanda ‘Bilimsenol Festivali’ düzenleniyor.

Başkan Çınar’dan Çilesiz Aksa Cami Yaz Kuran Kursuna Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar“ Çocuklarımızı İlim ve İrfanla Donatıp, Güzel Ahlakla Büyütelim”

MEB’den Deprem’den Etkilenen İllerde Tayin Açıklaması

Depremden Ağır Etkilenen İllerdeki Öğretmenlerin İller Arası İsteğe Bağlı Yer Değişikliği Başvuruları, 5 Temmuz'da Başlayacak

Barguzu Ortaokulunda Eğitim Kalitesi Takdir Alıyor

6 Şubat depremlerinin ardından büyük yıkım yaşayan ve aylarca okulları kapalı olan Malatya’da Liselere Giriş Sınavında (LGS) Barguzu Ortaokulu Başarılarının haklı mutluluğu ve gururunu yaşıyor.

LGS’de Malatya’dan 4 Öğrenci Türkiye Birincisi

Bugün açıklanan LGS sonuçlarının ardından birinciler belli oldu. Açıklanan sonuçlara göre Türkiye birincisi olan öğrencilerimiz; Duygu YURTSEVER, İrem KAŞOĞLU, Melike BEHÇET ve Zeynep Zülal YARIŞ tüm sorulara doğru cevap vererek sınavdan tam puan aldılar.

Milli Eğitim Bakanı Tekin” Malatya’da Eğitimde Sıkıntı Yok”

Malatya’ya gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin“ Eylül ayında, eğitim öğretim yılı tekrar başladığında biz Milli Eğitim Bakanlığı olarak bütün okullarımızda eğitim ve öğretimi sorunsuz bir şekilde başlatacağımızı taahhüt ediyoruz” dedi.

Battalgazi Belediyesi’nden İpek Yolu Gençlik Merkezi’ne Teknolojik Gezi

Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) tarafından düzenlenen programla 50 genç Elazığ’da bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni gezerek, atölyelerde yapılan çalışmaları inceleyecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Öğrencilere Sınavlarda Başarılar Diledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrencilere, 17 Haziran’da yapılacak olan TYT ve 18 Haziran’da yapılacak olan AYT sınavı için başarılar diledi.

Öğrencilere Ulaşım Ücretsiz

17-18 Haziran tarihlerinde YSK’ye girecek adaylar, Malatya Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından (MOTAŞ),sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

Battalgazi Belediyesi’nin Resim Kursuna Yoğun İlgi

Yoğun katılımın olduğu kursta kursiyerleri ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Gençlerimizi sınavlara hazırlarken, ilçe halkımıza da psikolojik destekte bulunmak istedik.” dedi.

Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesi Sınavlar Öncesi Yoğun İlgi Görüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla 2020 yılında imzalanan protokol çerçevesinde yapımına başlanılan ve kısa bir süre içinde tamamlanan 2 katlı Semt Kütüphanesi, modern yapısıyla ders çalışmak isteyen öğrencilere ve kitap okumak isteyenlere ferah bir ortam sunuyor.

Battalgazi Belediyesinden Ücretsiz Özel Yetenek Hazırlık Kursu

Battalgazi Belediyesi tarafından özel yetenek sınavında büyük kolaylık sağlayacak, gençlerin yeteneklerini geliştirebileceği resim kursu açıldı.

Toplam 444 haber.