Ekonomi

Ekonomi Haberleri

MTSO Başkanı Sadıkoğlu Talepleri Bakan Şimşek’e İletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu tarafından Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e sunulan dosyada şehrin ekonomik olarak yeniden ayağa kalkması için atılması gereken talepler yer aldı.

Yazıhan OSB Bölgesine 60 Milyonluk Ek Ödenek

Malatya Büyükşehir Belediyesinin Kurucu Ortağı olduğu Yazıhan ilçesinde yapımı devam eden 312,82 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarıma Dayalı İhtisas (Besi) Organize Sanayi Bölgesine 60 milyon TL ek ödenek tahsis edildi.

Battalgazi’de Tekstilkent Projesinde Sona Yaklaşıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Battalgazi Belediyesi tarafından ortak olarak yürütülmekte olan Tesktilkent Projesinde sona yaklaşıldı.

ESKKK Başkanı Evren’den Esnaflara Kredi Erteleme Uyarısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren 6 Şubat Depremlerinden önce Halk Bankasından Kredi Kullanan Esnafları uyararak müracaat etmeleri halinde taksit tarihinden itibaren 6 ay faizsiz erteleneceğini duyurdu.

Kırklareli Bayramdere Karpuzu Markalaşma Yolunda

Kırklareli Merkeze bağlı Bayramdere Köyünde çiftçiler tarafından yetiştirilen Karpuzlar yazın sıcağında vatandaşların serinlemesine yardımcı olurken tadı aroması ve tatlılığı ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

MOTAŞ Kartlarda İndirim

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’tan Fiyat Güncellemesi

TSO Üyelerine Geri Ödemesiz Hibe Desteği Verilecek

MTSO Başkanı Sadıkoğlu’nun girişimleri sonuç verdi, TSO Üyelerine Geri Ödemesiz Hibe Desteği Verilecek.

Milyonlarca Emeklinin Umudu Suya Düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısındayken milyonlarca emekli de dört gözle Erdoğan'dan gelecek yeni bir "müjdeyi" bekledi. Ancak öyle olmadı.

O İlde 65 Yaş İçin Uygulanan Ücretsiz Toplu Taşıma Tarifesi Sona Eriyor

Aksaray'da Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Veysel Öztürk, alınmış olan kararla beraber 15 Ekim 2023 tarihi itibarıyla 65 yaşın üzerindeki vatandaşların minibüslerde ücretsiz olarak taşınmasının sonlanacağını açıkladı.

TESK Başkanı Palandöken” Bankalar Esnaflara krediye Ulaşma Kolaylığı'' Sağlamalı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Esnafa ticari kredilerin artırılması gerektiğini belirterek, "Bankalar krediye ulaşmada işleri kolaylaştırmalı ki çarklar dönmeye devam etsin" dedi.

Malatya TSO Üyelerine 20 Milyon TL Hibe

Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınma Programı UNDP’nin Türkiye Temsilcisi Louisa Vinton“ Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Bey ve diğer yetkililer programın hibe şeklinde olması için bizlerle yoğun bir temas kurdu.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelere 700 Bin Dolarlık Hibe Kredi

Başkan Gürkan UNDPTürkiye Mukim Temsilcisi LouisaVinton bir araya geldi

Malatya TSO üyelerinin sorunları bakanlıklara iletiliyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 7. Meslek Komitesine üye müteahhitlik firmalarının sorun ve talepleri hazırlanan resmi yazı ile ilgili bakanlıklara gönderildi.

ESKKK Başkanı Evren’den Esnaflar Adına Bakan Şimşek’e Teşekkür

Gerek Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Gerekse Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek’e Esnaf Camiası olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu erteleme ile Esnaf Camiası büyük bir nefes alacaktır”

Tiryakilere Kötü Haber Tütüne Zam Geldi!

Tekel Bayiler Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile JTI grubunda yer alan sarmalık tütüne zam yapıldığını duyurdu.

Deprem Bölgesinde Kısa Çalışma Ödeneği Süresi Uzatıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı kararla, kısa çalışma ödeneği süresi 7 Ağustos'a kadar uzatıldı.

Muhalefetin Vergi Önergesi Reddedildi

CHP'nin KDV ve ÖTV oranlarındaki artışlarla ilgili genel görüşme önergesi AK Parti ve MHP'nin oylarıyla reddetti. Meclis, yeni bir karar alınana kadar 1 Ekim tarihine kadar tatile girdi.

Başkan Güder'den Personele Zam Müjdesi

Çalışanların ücret ve sosyal haklarını kapsayan TÜFE ortalaması yüzde 19,77 iken Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla bu oran yüzde 45 e çıkartıldı.

Dünya Kayısı Ticaret Merkezi Dünya Standartlarının Üstünde Bir Yapı

Dünya Kayısı Ticaret Merkezinde İncelemelerde Bulunan Başkan Gürkan“ Malatya 10 Kat Daha Zenginleşecek”

Toplam 448 haber.