Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Sigaraya Dev Zam!

Sigara fiyatları sigara kullanan vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken sigara fiyatlarına bugün itibariyle yeni bir zam geldi.

El Ele Vererek Bu Zor Günleri De Aşacağımıza İnancım Tam

Malatya ESKKK Başkanı Evren“ Bu şehri Ayağa Kaldıracaksak Önce Esnaflarımızı Ayağa Kaldırmamız Gerekiyor”

Keskin" Malatya esnafı büyük bir mağduriyet içindedir"

MESOB Başkanı Keskin’den Malatyalı bakan açıklaması ve deprem bölgesine odaklanılması çağrısı

Cumhurbaşkanımız Her Konuda Esnafımızın Yanında Olmuştur

Ülke ve Millet olarak 28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı seçiminde, halkımız büyük bir demokratik olgunlukla sandık başına giderek tercihini yaptı. Halkın iradesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek güven tazelemiştir. Ülkemize ve Milletimize hayırlı olsun.

Ekmek Fiyatlarına da Zam Geliyor

Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar, 6 TL’ye satılan ekmek fiyatlarına haziran ayının ilk haftasından itibaren zam yapılmak istendiğini belirtti.

Malatya’da 1 Ton Su 1 Kuruş

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 6 Şubat 2023 tarihi ile 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında tüketilen suyun maliyetini ton başına 1 kuruş olarak hesaplanacağını duyurdu.

Sadıkoğlu“ Yeni Dönemde Bölgemize Her Alanda Öncelik Tanınmasını Bekliyoruz”

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’ndan seçim değerlendirmesi...

Deprem Bölgesinde Telef Olan 43 Bin 618 Küçükbaş Hayvan Sahiplerine Teslim Edildi

Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesinde depremlerde hayvanlarını kaybeden çiftçiler için düzenlenen hayvan dağıtım törenine katıldı.

Depremde Hayvanları Telef Olan Yetiştiricilere Bedelsiz Hayvan Desteği

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ilk etapta küçükbaş hayvanları telef olan yetiştiriciler olmak üzere, bedelsiz hayvan dağıtımı bugün itibarıyla başlıyor.

Başkan Gürkan“ Tarımın ve Hayvancılığın Gelişmesi İçin Büyük Gayret Gösteriyoruz”

Malatya’ya tarım ve hayvancılık adına yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür eden Kılıç, Başkan Gürkan’ın her zaman çiftçinin ve üreticinin yanında olarak destek verdiğini belirtti.

Depremzedelerin Elektrik ve Doğal Gaz Faturaları İçin Yeni Karar

6 Şubat'ta meydana gelen ve 11 ilimizi yerle bir edip, 55 binden fazla canımızı yitirmemize yol açan deprem felaketi nedeniyle evi ağır ve orta hasarlı depremzedelerin elektrik ve doğal gaz borçlarının terkinine ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mimsan Grup, 24 – 26 Mayıs’ta ICCI’da

MİMSAN Grup, Türkiye’nin ve yakın coğrafyanın en büyük uluslararası enerji fuarı olan ICCI 2023’te ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Kuru ve Kabuklu Meyveler Kongresi 22 Mayıs’ta Londra’da

Küresel kuru meyve sektörünün aktörleri Londra'da bir araya geliyor

Ankara-Sivas YHT Hattında Bilet Fiyatı 240 Lira

Seferlerin ücretsiz hizmet vermesinin bitimine günler kala Ankara-Sivas yüksek hızlı tren seferinin bilet fiyatı açıklandı.

Malatya'nın En Önemli Gündemi Deprem Olmalı

MTSO Başkanı Sadıkoğlu: Ülke gündemi seçim olsa da Malatya'nın en önemli gündemi deprem olmalı

Keskin’den Peynirciler Pazarına Davet ve Esnafa Fiyat Uyarısı

Esnafları uygun fiyat konusunda uyaran Keskin şunları söyledi, “Esnafımız yüksek fiyattan kaçınmalı, yapmayın. Elinize fırsat geçince bunu kullanmak esnafımıza yakışmaz.

ESKKK Başkanı Evren’den TESKOMB Genel Merkezine Ziyaret

Esnafın krediler konusundaki sorun ve sıkıntılarını devamlı gündeme getiren, kamuoyunda dillendirerek çözümüne katkı sunan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı, TESKOMB Bölge Başkan Vekili Ali Evren TESKOMB Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Nisan Ayında Malatya Havalimanı’nda 67.873yolcuya Hizmet Verildi

MalatyaHavalimanı’nda nisan ayında,iç hat yolcu trafiği 67.873 oldu.

Sanayide Çalışan Evi Olmayanlara Müjde

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum “‘Yarısı Bizden’ kampanyasına bugün itibarıyla İstanbul'umuzda tam 603 bin bağımsız bölüm başvuru yapıldı yani şimdiden yaklaşık 2.5 milyon vatandaşımızın hayatı değişmeye başladı

Toplam 444 haber.