Özel Haber

Özel Haber Haberleri

TMF Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren Vefat Etti

Malatya’nın önemli değerlerinden Türkiye Muhtarlar Federasyonu Malatya Şube Başkanı Mustafa Eren Hakka yürüdü.

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Birimşe Derneğinde Bayramlaşma Törenine Katıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’in de katıldığı Birimşe ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma Kalkındırma ve Kültür Derneği bayramlaşma töreninde yoğun katılım ile yapıldı.

Malatya’da Deprem Korkuttu 4.1

Bayramın 3 günü Malatya’nın Battalgazi ilçesi merkez üssü olan 4.1 büyüklüğünde Deprem meydana geldi.

PÜRDEF Genel Başkanı Osman Dursun Baba Ocağında

Pütürge Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Osman Dursun Pütürge İlçesinde Baba Ocağında Ramazan Bayramı vesilesiyle Akraba ve Dostlarıyla bir araya geldi.

İşadamı Taner Çelik’ten Bayram Mesajı

Malatya’nın önemli Saygın İşadamlarından Malatya Çelik Apart Yönetim Kurulu Başkanı Taner Çelik Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında;

CHP’de bayramlaşma Törenine Büyük İlgi

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba“ Herkes için çalışacağız. Bundan sonra kavga yok, hep sevgi var. Ben Malatya milliyetçisiyim, şehrime ve şehrimin insanlarına aşığım.”

Kernek Karagözlüler Camii’nde Bayram Kutlaması

Ramazan Bayramı resmi Kutlaması Valiliğin kararıyla Bayram namazı sonrası sabah saat 7 de Kernek Karagözlüler Camii’nde gerçekleştirildi.

Malatya’da Deprem 3.9 Şiddetinde

6 Şubat Depremlerinden sonra Binlerce artçı depremin meydana geldiği Malatya’da Bayram arefesinde 3.9 şiddetinde deprem korkuttu.

Sarıgül Ailesinin Acı Günü

Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Sarıgül’ün babası Mehmet Sarıgül vefat etti.

AKÇADAĞDER Hemşerileriyle Buluşmaya Devam Ediyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi dün olduğu gibi bu günde Akçadağ ilçesinde Aile buluşmalarına önem vererek hemşerileriyle buluşuyor.

Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit Şirket Genel Müdürleriyle Biraraya Geldi

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’den Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit vakit geçirmeden Yeşilyurt’ta çalışmalara hızlı başladı.

Cümbüş Ustası Müzisyen Fikret Gül Hakka Yürüdü

Malatya’nın yetiştirdiği önemli müzisyenlerden Cümbüş ustası Fikret Gül Kalbine Yenik Düşerek Vefat Etti.

Başkan Gürkan’dan Malatya ESKKK’ye Veda Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan görev süresinin sonlanması nedeniyle Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ve Yönetim Kuruluna veda ziyaretinde bulundu.

MEV Bursiyer İftarında Hayırseverlerle Biraraya Geldi

Türkiye’nin Eğitim konusunda Saygın ve güvenilir kuruluşlarından Malatya Eğitim Vakfı ( MEV ) Malatyalı Üniversite öğrencilerine Burs veren gönüllüler ile iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Malatya İl ve İlçe Seçim Sonuçları

31 Mart Yerel seçimleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da yapıldı. Fazla farkların olmadığı, katılımın düştüğü seçimlerde Doğanşehir ve Yazıhan Belediye Başkanlığını CHP’ye kaptırdı.

Yeşilyurt Seçimde Prof. Dr. İlhan Geçit Dedi

AK Parti Yeşilyurt Belediye başkan adayı olarak seçimlere giren Prof. Dr. İlhan Geçit büyük oy oranıyla Yeşilyurt İlçe belediyesinin yeni belediye başkanı oldu.

Coşkun Gültekin” Velioğlu Aşireti Kimsenin Arka Bahçesi Değildir”

Velioğlu Ailesinin ( Aşiretinin ) 3. Kuşak torunu olan Coşkun Gültekin yaklaşan yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Pütürgeliler Başkan Adayı Öztürk’ün İftar Programına Yoğun İlgi Gösterdiler

Yeniden Refah Partisi Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ün ilçede organize ettiği iftar programında hemşerileriyle bir araya geldiler.

Arapgir Halkı Belediye Başkanı Cömertoğlu İle Devam Diyorlar

Arapgir ilçesinde 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mevcut başkan Haluk Cömertoğlu’na açık destek vereceklerini belirterek” Başkanımıza güveniyoruz ve destekliyoruz” mesajları veriyorlar.

Toplam 1260 haber.