Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Sürgülüler 2024 Çiğköfte Sezonunu Açtı

Doğanşehir’in Sürgü Mahalle sakinleri kış mevsiminde gelenekselleşen meşhur acılı etli çiğköfte programlarında bir araya gelerek 2024 sezonunu açtı.

Malatya’da Siyasi Dengeler Değişti mi?

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru Malatya’da siyasi, hesaplarda değişimler kendini hissettirmeye devam ediyor.

Ahmet Kaya’nın Abisi Mustafa Kaya Vefat Etti

Protest Müziğin unutulmaz isimlerinden Ahmet Kaya’nın abisi Mustafa Kaya vefat etti.

Malatya Bir Değerini ve Gönül Dostunu Daha Yitirdi. Rıfat Bayram Vefat Etti

Malatya’nın eşraflarından Eğitim camiasının önemli değerlerinden, Gönül insanı, Dava adamı Tarkan ve Bülent Bayram’ın abisi Rıfat Bayram vefat etti.

Başkan Evren” Şehrin Ayağa Kalkması Projelerin Acilen Hayata Geçirilmesiyle Olacaktır”

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i Makamında ziyaret etti.

Hasan Karakaş’a Başkan Gürkan’dan Anlamlı Plaket

Malatya Büyükşehşir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Pütürge ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan Karakaş’a üstün hizmetleri anısına plaket verdi.

Aydın Öztürk” Pütürge Bize Emanet”

Yeniden Refah Partisinden Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk’ü bağrına basan Pütürgeliler desteklerini her geçen gün artırarak kazanan Pütürge olacak dediler.

YHT ile Seyahat Etmek Ayrıcalıktır

Uçak konforundan daha keyifli ve daha kaliteli hizmet sunan Yüksek Hızlı Tren fiyat tarifesi ile Otobüs ücretinden neredeyse yarı yarıya…

Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Taşkın’dan Derin Haber’e Ziyaret

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Aday Av. Bayram Taşkın beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya Derin Haber’e ziyarette bulundu.

Özcan” Her Şey Akçadağ’ımız İçin”

Akçadağ Bağımsız Belediye Başkan Adayı Bayra Özcan’a destekler çığ gibi artarken seçim çalışmaları kapsamında gidilen yerlerde büyük ilgi dikkatlerden kaçmıyor.

Ankara Mişmiş Cafe’de Malatyalılar Etkinlikte Buluştu

Kahramanmaraş Merkezli 6 Şubat depremlerinde en fazla yıkımın olduğu Malatya’da felaketin yıldönümünde Ankara Mişmiş Cafe önemli bir etkinliğe imza atarak Başkentteki Malatyalılar bir araya geldiler.

6 Şubat’ta Malatya'da 3,4 Şiddetinde Deprem

6 Şubat Depremlerinin 1. Yıldönümünde Saat 10.58'da Malatya- Duruldu da 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Muhtar Adayı Cemile Kaçar” Paşaköşkü Mahallesine Kadın Eli Değmeli”

Malatya’nın kadim mahallelerinden Paşaköşkü Mahallesine 31 Mart Yerel seçimlerinde Cemile Kaçar muhtar adaylığını açıkladı.

Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımı ile 180 metrekarelik ‘Mescit’ hizmetinin açılış töreni Salı Günü

9 Eylül Üniversitesi Rektörlüğü Tarafından MALET-2 Konteyner Kent’te yapımı gerçekleştirilen 180 metrekarelik ‘Mescit’ hizmetinin açılış töreni, 6 Şubat 2024 Salı günü saat 16.00’da Rektör Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın katılımı ile gerçekleştirilecek

Sanayi Esnafı Deprem Şehitlerini 1 Günlük Yas İle Anacak

Malatya İmalat – Demir ve Tamir Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Altay sanayi esnafının Dükkanlarının kepengini kapatarak 1 günlük yas ile deprem şehitlerini anacağını açıkladı.

Efsane Başkan Dr. Süleyman Eser Darende Belediye Başkan Adayı Oldu

Darende ilçesinde Efsane Başkan Dr. Süleyman Eser’in Yeniden Refah partisinden Darende Belediye Başkan Adayı olması vatandaşlarda büyük heyecan yaratırken siyasi dengeler ise yeniden şekillendi.

Malatya'daki İlçe Adayları Açıklandı

31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Malatya İlçe Adayları kesinleşti. İşte o isimler;

Malatya’nın Marka Değeri Çobanoğlu Kebap Yeni Yerinde

Türkiye’de Zırh Bıçak Kıyma Kebabıyla tartışmasız isimlerinden Malatya’nın Marka Değeri Tarihi Çobanoğlu Gold Kebap Restoran Güngör Caddesi 100 Yıl Parkı yanında hizmet vermeye başladı.

Toplam 1246 haber.