Politika

Politika Haberleri

Büyükşehir’den Darende İlçesinde Köprü Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı Malatya genelinde kurmuş olduğu şantiyelerle yol, asfalt, menfez ve köprü çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

BBP MDK Üyesi Altunkaya“ Geleceğimiz Gençlerimize LGS Sınavında Başarılar Diliyorum”

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya 4 Haziran Pazar Günü LGS Sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Genel Kurulu’nda Yemin Ederek Göreve Başladı

28 Mayıs 2023 seçimlerinde R.18 oy oranıyla yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda yemin ederek göreve başladı.

TBMM Genel Kurulu'nda 28. Dönem 1. Yasama Yılı Başladı

TBMM Genel Kurulu, TBMM Geçici Başkanı, Osmaniye Milletvekili Devlet Bahçeli'nin başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yemin törenini Genel Kurulda kendisi için ayrılan locadan izledi.

CHP MYK Üyeleri İstifa Etti!

CHP Parti Genel Merkezi’nde, 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından MYK ilk kez toplandı.

Başkan Güder’in Talimatıyla Esnafa Kira Desteği

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder” Esnaflarımızdan 2 Yıl Kira Almayacağız”

CHP'de Şok İddia: Kılıçdaroğlu 17 İsmin İstifasını İstedi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin Merkez Yönetim Kurulu'nu oluşturan genel başkan yardımcılarının istifasını istedi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun Yönetim Listesinde Malatya Yok

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanlığına yeniden M. Rifat Hisarcıklıoğlu seçilirken Malatya’nın Yeni Listede Olmayışı dikkat çekti.

MHP Lideri Bahçeli’den Malatyalılara Selam ve Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı. Devlet Bahçeli’nin 14 Mayıs ve 28 Mayıs’taki milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarından dolayı Malatyalılara teşekkür ederek, selamlarını ilettiği bildirildi.

Milletvekili Yemin Töreni Cuma Günü

TBMM Genel Kurulu, milletvekillerinin ant içme töreni için 2 Haziran Cuma günü saat 14.00'te toplanacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yerel Seçimler İçin Start

Seçim Koordinasyon Merkezi görevlilerine gayretlerinden dolayı teşekkür eden Erdoğan, "Yerel yönetim seçimlerine şimdiden hazırlığa başlayacağız. Onun için de bu seçimlerde eksiklerimizi hemen çıkartıp bu eksikleri gidermek suretiyle de adımlarımızı atacağız." dedi.

Kiraz; Siyasette Oy İstemek Kadar, Hesap Vermek De Doğal Olmalıdır!

CHP İl Başkanlığını Başarılı bir şekilde uzun yıllardır yapan ve 14 Mayıs’ta gerçekleşen Genel seçimlerde CHP Malatya Milletvekili 2. Sıra adayı olarak seçimlere giren ve kılpayı Milletvekilliğini kaçıran Enver Kiraz” Siyasette Oy İstemek Kadar, Hesap Vermek De Doğal Olmalıdır!” dedi.

Battalgazililer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Zaferini Kutladı

Büyük coşkunun olduğu kutlamada Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Türkiye’nin gelişmesini istemeyen, Türkiye’nin yükselmesini istemeyen herkese ders verdiniz.” dedi.

Malatya Rekor Oy İle Cumhurbaşkanı Erdoğan Dedi

Malatya'da toplam seçmen 531.620 olurken en yüksek oy ise Kale İlçesinden geldi. Malatya'da ?,85 oyla Kale ilçesi en yüksek oy ile destek verirken ikinci Pütürge ve Merkez olarak Battalgazi ilçesi büyük oy oranıyla destek verdi.

Erdoğan Geleneksel Balkon Konuşmasını Gerçekleştirdi

320 bin kişinin şu an Külliye’de olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu yolda beraber gece gündüz demeden yürüdük. Sizler, bu görevi yine bizlere verdiniz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa ve ihya ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ilk mesaj: Bugün kazanan sadece Türkiye'dir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Kısıklı'daki evinin önünde konuştu.

Akçadağ Keklikpınar Sakinlerinden Hizmet Tepkisi

Akçadağ İlçesinin önemli, yerleşim yerlerinden 100 haneli Keklikpınar Mahallesi sakinleri 6 Şubat depreminden sonra yetkililerin ilgisiz ve duyarsız kalmalarına tepki gösteriyorlar.

Başkan Gürkan Oyunu Kullandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için sandıkta oyunu kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi 2. Tur Oy Verme İşlemi Başladı

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde adayların yeterli çoğunluğu alamaması nedeniyle 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanını belirlemek için vatandaşlar tekrar sandık başında.

Toplam 3172 haber.