Hırsızlık Şüphelileri, Uyuşturucu Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

•    12,59 gr Metamfetamin, 68 gr sentetik kannabinoid, 39 adet uyuşturucu hap, 7 adet kesici alet, 2 adet Kurusıkı tabanca ve 47 fişek ele geçirilmiştir. 

 

•    Haber merkezinin hırsızlık şüphelisi iki aracın ilimize geldiği anonsu üzerine bahsi geçen araçlar Ankara Yolu Uygulama Noktasında alınmış. Yapılan kapsamlı arama sonucunda araç içerisinde bulunan şüphelilerden S. Y. isimli şahsın Gaziantep Asliye Ceza Hakimliğince “Herkesin Girebileceği Bir Yerde Bırakılmakla Birlikte Kilitlenmek Suretiyle Hırsızlık” suçundan arandığı anlaşılmış. Araç içerisinde 4 adet kapı açma aparatı ve bir pompalı tüfek bulunarak muhafaza altına alınmış. Konunun gereği yapılmıştır.

 

•    Müşteki M. Ç. beyanında Mehmet Buyruk Caddesinden ikametine gittiği esnada daha önceden husumetli olduğu C. Y. ve K. Y. isimli şahısların kendisine hedef gözeterek pompalı tüfek ile 3 el ateş ettiğini, isabet almadığını olay yerinden kaçarak uzaklaştığını ayrıca ateş etme neticesinde bir binanın Kapıcı dairesinde saçma isabetleri mevcut olup olay yerinde bulunan 3 adet boş kartuş bulunmuş, olayın şüphelileri pompalı tüfek ile yakalanmış, tahkikat başlatılmıştır.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN