Hizmetlerin Adıdır AKÇADAĞDER

Malatya'nın önemli derneklerinden ve Akçadağ ilçesinin aktif tek derneği Akçadağ Dayanışma Derneği Ramazan ayında da hemşerilerini unutmadı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Her zaman Akçadağ ilçesinin her konusunda ve sorunların çözümünde yaraya parmak basan açıklamalarıyla gündeme gelen Akçadağ Dayanışma Derneği hemşerilerine umut olmaya, birlik ve beraberliği sağlamaya devam ederek " Biriz, İriyiz, Diriyiz. Biz Akçadağlıyız " sloganıyla çalışmalarını sürdüren Akçadağ Dayanışma Derneği gönüllere dokunmaya devam ediyor.


       Sosyal Projeleriyle, Kadın, Gençlik, Sağlık, Kültür, Çocuk, komisyonlarının sahada aktif çalışmaları başarıyı da beraberinde getirmeye devam ediyor. Akçadağ İlçesini de gidilmedik Mahalle, Mezra, sokak bırakmayan ve hemşerileriyle devamlı bir araya gelerek sıkıntılarını kendi sıkıntıları gibi gören dileklerini birinci ağızdan dinleyerek ilçenin her alanda kalkınmasına öncülük eden Akçadağ Dayanışma Derneği Akçadağ'da çalışmalarıyla göz dolduruyor. 


        Akçadağ ilçesinde Mahalle temsilcilerini belirleyerek Mahalledeki ihtiyaç sahibi kişileri tespit eden Akçadağ Dayanışma derneği Doğru ve güvenilir bilgilerle hemşerilerine Ramazan ayında da hayırseverlerin gönderdikleri yardımlarla sıcak bir aş ulaştırmanın mutluluğunu da yaşıyor. 


        Her alanda hemşerilerine yönetim kurulu üyeleriyle eşit ve adil hizmet veren Akçadağ- Dayanışma Derneği Gıda paketi yardımları yanında Un, Ayakkabı, Maske, ve Nakit desteğiyle de hemşerilerinin hayır dualarını almaya devam ediyor.


       Akçadağ ilçesinde yardımları ulaştıran Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar Beraberinde yönetim kurulu üyesi Erdal Üstün, Fatih Mehmet Gönültaş, Deniz Şahin dağıtımda görev alırken, Başkan Murat Maskar yönetim kurulundaki diğer arkadaşlarımızda fırsat buldukça işlerinin durumuna göre bizlere eşlik ediyorlar dedi.


       Başkan Maskar" Biz yönetim kurulumuzu oluştururken ilk mutabık kaldığımız söz şuydu. Akçadağ Ortak Paydamız. Bizlerin görevi doğup büyüdüğümüz İlçemize hizmet etmek birinci kuralımızdır. Akçadağlıyım diyen herkes bizim başımızın tacıdır. 


       Bu duygu ve düşüncelerle Akçadağ'a neler yapabiliriz diye yola çıktık. Çok şükür yönetimimizle ve Mahalle temsilcilerimizle büyük mesafeler kat ettik. Tabela derneği olmadığımızı herkes gördü. Bundan sonra daha farklı Projeler ve çalışmalarla hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Sivil toplum kuruluşları önemli misyonlar üstlenilen yerlerdir. Akçadağ Dayanışma Derneği bunun en güzel örneğidir. 


        Çoğu zaman bir çok ilçelerden hatta il dışından gelerek veya bizleri arayıp siz bunu nasıl başardınız çalışmaları nasıl yapıyorsunuz diye bizlerden yardım istiyorlar. Bizlerde elimizden geldikçe kendilerine yol gösteriyoruz. Burada en önemli şey birlikte hareket etmektir. İstişareye büyük önem veriyoruz. Her Akçadağlı hemşerimizin sözü bizler için önemlidir. Bunları dikkate alarak çalışmalarımızı yapıyor ve ortak karar alıyoruz. 


         Makamlar ve mevkiler gelip geçicidir. Bunların idraki içerisinde gönülleri kazanmak bizim için daha önemlidir. Hemşerilerimizin Allah Razı olsun demesi bizlere en büyük mutluluktur. Gönüllerde hoş bir seda bırakırsak bu bize yeter. "

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • AHMET | 26 Nisan 2021 11:30

    Tebrik Ediyorum. Basından takip ettiğim kadarıyla çok aktif çalışılıyor. Keşke tüm dernekler amacına uygun çalışabilse Akçadağder alkışı hak ediyor

BUNLARA DA BAKIN