İYİ Parti Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış' Geleceğimizi Atatürk'e Borçluyuz'

İyi Parti Malatya İl Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış beraberinde Partililer ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği ( ADD ) Malatya Şubesine ziyaret gerçekleştirdiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları tarafından karşılanan İyi Parti Kadın Politikaları Başkanı Arzu İmik Kayış" Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Rahmet ve minnetle anıyoruz. Geleceğimizi Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz. Vatan için yaptıkları mücadeleden Türkiye Cumhuriyeti doğmuştur. 


       Bizlere bu vatanı emanet edenlere bizim borcumuz vardır. Bu borcu da geçmişimizden ders alarak Atatürk'ün çizdiği yolda, gösterdiği amaçta çok çalışarak Ülkemize, Milletimize hizmet ederek ödemeliyiz.  " dedi. 


       Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" İyi Parti Malatya Kadın Politikaları Başkanı Sayın Arzu İmik Kayış ve Partilileri misafir ettik. 


       Kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vatanı bize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Türk Milleti ile birlikte yürüyoruz. Sayın Arzu İmik Başkanımızın nazik ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. 


       ADD Malatya şubesi olarak günün anısına Nutuk Kitabımızı hediye ettik. Güzel bir sohbet oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün fikirlerini, düşüncelerini anlamak önemli her Türk gencinin Nutuk Kitabını mutlaka okumaları gerektiğini ifade ediyorum" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN