İYİ Parti Yeşilyurt İlçe'den Yenimalatya Gazetesine Ziyaret

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri Yenimalatya Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Yönetim değişikliği yaşanan Yeni Malatya Gazetesini ziyaret ederek başarılar diledi.

 

       Başkan Özcan, “Malatya Basınına 37 yıldır hizmet veren Yeni Malatya Gazetesinde yaşanan yönetim değişikliği nedeniyle ziyarete geldik. Hayırlı olsun ve başarılar diliyoruz. Basın demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarından biridir. Güçlü yerel basına Malatya’nın ihtiyacı var. Yenimalatya ‘da yıllardır Malatya’nın sesi oldu, sorunlarımızı dile getirdi. İYİ Parti Yeşilyurt İlçe teşkilatı olarak başarılar diliyoruz” dedi.

 

         Yeni Malatya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner’de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “demokrasinin temellerini oluşturan siyasi partilerimizin yöneticilerine her zaman saygı duyarız. Onların görüş ve projelerine yer vermek bizler için önemlidir” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN