Jandarma 23 Nisan'da Çocukları Unutmadı

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101'inci yıl dönümü tüm ilçelerde çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

PAYLAŞ

          Korona virüs tedbirleri kapsamında Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından il genelinde bulunan çocuklara yönelik uygulamalar yapan jandarma trafik ve asayiş timleri, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101.inci yıldönümü" münasebetiyle çocuklara çeşitli hediyeler dağıtarak, çocukların bayram sevincine ortak oldular. Jandarmaların geçişlerinde çocuklar tarafında, bayrak sallayarak destek verdiler.

 

         İl Jandarma Komutanlığına bağlı, İlçe jandarmalar Çocuklara Türk Bayrağı, balon, Jandarma Trafik logolu boyama kitabı, cetvel, maske ve trafik kuralları ile ilgili oyun kartları ve yine çocuk setlerinden bulunan değişik hediyeler dağıttı. Jandarmanın bu jestinden dolayı vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ettiler.

 

         Etkinlikte Çocukların sevinci görülmeye değerdi. Çocuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101.inci yıldönümü kutlama etkinlikleri münasebetiyle yapılan bu uygulamadan oldukça memnun oldukları göründü. Çocuklar jandarma timlerine böyle önemli bir günde kendilerini unutmayan Jandarma ekiplerine teşekkür etti.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN