Kızılay'dan Ailelere İftar Öncesi Sürpriz Ziyaret

Türkiye'de ve dünyada Saygınlığı devamlı artan yaptıkları çalışmalarla fakir fukaranın, yetimin, Mazlumun, ihtiyaç sahibi ailelerin umudu olmaya devam eden Türk Kızılayı Ramazan ayında da gönüllere dokunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu beraberinde Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ve yönetim kuruluyla birlikte Akçadağ ilçesinde iftar vakti öncesi ihtiyaç sahibi ailelere sürpriz yaparak  misafir oldu. 

 

     Türk Kızılayı Malatya Şubesi ekipleri  Malatya'nın her bölgesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımları ulaştırırken iftar saatine yakın vatandaşlara da ziyaret sürprizi vatandaşlardan tam not alıyor.


 
        Çalışmalarla takdir toplayan Türk Kızılayı Malatya Şubesi Hayırseverlerin katkılarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. "Bir İhtiyac Sahibine Bir Katkı da Benden" kampanyasıyla Hayırseverleri Kızılay şubesine bağışta bulunmalarını beklediklerini ifade eden Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu" Hayırsever vatandaşlarımızı Şubemize destek vermeye bekliyoruz. Malatya Park AVM de Migros mağazasında giriş bölümünde alacakları gıda kolileriyle de ihtiyaç sahiplerine destek olabilirler. Ayni ve Nakdi her türlü yardımları bekliyoruz.

 

      İftara yakın ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek hem incelemelerimizi yapıyorum, hem de Gıda, Giyecek vs gibi malzeme kolilerini bizzat ulaştırıyoruz. Akçadağ Dayanışma Derneğimizle birlikte Akçadağ ilçemizde Mihmanlı köyünde bulunan ailelerimizi ziyaret ederek onlarla istişare ettik. Bu tür süpriz ziyaretlerimizi hergün farklı adreslerde gerçekleştiriyoruz." 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN