Malatya'da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden Konuyla ilgili yapılan açıklamada ' Asayiş şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda

PAYLAŞ

•    58,05 gr sentetik kannabionid,5.36 gr kubar esrar, 9 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca ve 1 adet kesici alet ele geçirilmiştir.

 

•    Halfettin Mahallesinde bulunan işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış, ayrıca kumar parası olan 220 TL muhafaza altına alınmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlamak suçundan adli işlem yapılmıştır.

•    Kavaklıbağ Mahallesinde faaliyet gösteren isimsiz ve ruhsatsız işyerinde kumar oynayan 4 şahsa 5326 SKM/34. maddesine istinaden idari para cezası uygulanmış kumar parası olan 300 TL muhafaza altına alınmış, işyerinin 03.05.2021 günü mühürlendiği ve işyerinde mühür bozma suçu da işlendiği tespit edilmiş ve gerekli işlem yapılmış, İşletmeci şahıs hakkında Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkân Sağlamak ve Mühür Bozmak suçundan adli işlem yapılmış,ayrıca işyeri içindeki toplam 11 şahsa Pandemi kurallarını ihlalden gerekli idari tutanak tanzim edilmiştir.


•    Hidayet Mahallesinde durdurulan motosikletin yapılan sorgulamasında plakanın sahte olduğu tespit edilmiş, Trafik ekiplerince sahte plaka kullanmak suçundan 23/5-a maddesinden 6.687 TL para cezası uygulanmış olup bahse konu motosiklet trafikten men edilerek yedi emin otoparka çektirilmiştir."

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN