Malatya'da Bir Asırlık Çınarın Adıdır Narinler Tekstil ve Giyim

Malatya'nın önemli Ailelerinden Narinler Ailesi bir asırdır Malatya'da babadan oğula Tekstil sektöründe faaliyetlerine devam etmenin haklı gururunu yeni yerinde taçlandırarak yaşıyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatyalıların Ağabeyi konumunda sevilen saygı duyulan Narinler Tekstil ve Giyim Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Necdet Narin ve oğulları Aile şirketiyle Malatya halkına bir asırdır hizmet veriyor.


     Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı TESKOMB Merkez Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ali Evren Necdet Narin’e yeni işyerinde bol, bereketli kazançlar dileyerek 2021 yılının ahilik yılı olması münasebeti ile ahilik kalemi takdim etti.


            Başkan Ali Evren ziyaret esnasında bir süre Narinler Tekstil ve Giyim Yönetim Kurulu başkanı Necdet Narinle istişare sohbet ederken" Bir asır'a yakındır dededen oğula Tekstil ve giyim sektöründe ilimize hizmet eden Narinler Tekstil ve Giyim yeni bir işyeri açarak hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek oğulları ile beraber en güzel bir şekilde çalışmalarına devam etmektedir.


          Malatya'mıza artı değer katan Narinler Tekstil ve Giyim'in yeni iş yerini ziyaret ederek hayırlı kazançlar diledik. Necdet bey başta olmak üzere Narinler Ailesi Malatya'mızın önemli değerleridir. Kendilerine hayırlı ve bol kazançlar diliyorum" dedi. 


        Başkan Ali Evren Günün anısına Necdet Narin’e yeni işyerinde bol, bereketli kazançlar dileyerek 2021 yılının ahilik yılı olması münasebeti ile ahilik kalemi takdim etti.-

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN