Memleket Hareketi Partisi Kurucu İl Bşk. Benay Turfanda Çinkılıç Atandı

Memleket Hareketi'nin Malatya adresi belli oldu. Kurucular Kurulu'nda yer alan Benay Turfanda Çinkılıç , partinin Malatya Kurucu İl Başkanı olarak atandı.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

           CHP’den ayrılıp, "Memleket Hareketi" başlatarak, Türkiye'yi il, il gezen Muharrem İnce, 23 Nisan’da Memleket Partisini kuruyor. Hem iktidara hem muhalefete alternatif olma iddiasıyla yola çıkan Genel Başkan İnce, Kurucular Kurulu’ndan sonra bir çok büyükşehirde İl Başkanlarını da belirledi. 


         Malatya'da da herkes tarafından bilinen, Sivil Toplum Kuruluşlarında önemli görevlerde aktif çalışmalarıyla tanınan Malatya'nın Güçlü Kadınlarından Burcu Benay Turfanda Çinkılıç ile yol yürüme kararı Malatya'da memnuniyetle karşılandı.  


         Görev tevdi edildikten sonra vakit kaybetmeden Malatya Teşkilatlarını oluşturmak için kolları sıvayan Memleket Hareketi Partisi Malatya Kurucu İl Başkanı  Benay Turfanda Çinkılıç"  Memleket Hareketi Malatya olarak; Malatya’mıza hizmet noktasında büyük bir motivasyonla, aşkla ve Malatya sevdasıyla yola çıkacağız." dedi.


         Başkan Çinkılıç" Biz hem muhalefetin, hem iktidarın çekim merkezi olacağız. Hedefimiz her kesimi kucaklamak. Yeter ki teröre bulaşmamış olsun, kendini özgürce ifade etmek isteyenlere kapımızda, gönlümüzde açık. Hem Türkiye'ye hem de Malatya'ya umut olacağız. 


         Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce Türkiye'yi barıştırmaya, Birleştirmeye ve Kalkındırmaya götürecek tek isim. Ülkemiz için, İşsizler için, Ekonomi için, Kalkınma Hamlesi için, Sanayiciler için, Esnaflar için, Vatandaşlar için, Çiftçilerimiz için bir umut olduğunu görüyorum. 


        Malatya'da öncelikle yol yürüyeceğimiz arkadaşlarımızı il teşkilatımızı kurmak için çalışmaları başlattık. Görüşmeler ve toplantılarımız devam ediyor. Büyük teveccüh var. İlgi yüksek. İl teşkilatından sonra ilçe teşkilatlarını en kısa sürede oluşturacağız. Çalışmalarımız devam ediyor. 


        Bundan sonraki süreçte Cesurca Muhalefet edebilen, Haksızlıkları dile getiren, çözüm önerileri sunan, Halkın dilinden konuşan, Partilere alternatif olacak Memleket Hareketimizle  halkımızın huzuruna çıkacağız. Biz Türkiye'yi hep birlikte bir bütün olarak yönetmeye talibiz" dedi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN