MESOB ve ESKKK Başkanlarından Sanayi Esnafına Ziyaret!

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Teskomb Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyesi Ali Evren, Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanı Orhan Özbek ile birlikte Sanayi sitesinde bulunan esnafları ziyaret ederek istişare ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      ESKKK Başkanı Ali Evren" Sanayi sitesindeki esnaf ve sanatkarlarımıza yaptığımız ziyarette, esnaflarımızın hammadde fiyatlarındaki artış, iş hacminin düşmesi, çırak, kalfa ve ara eleman bulunamaması çek, senet, kredi kartlarında ve bankalarda çekilen kredilerde ödeme zorluğu yaşadıklarını dile getirdiler.


        Her zaman Esnaflarımızı ziyaret ederek istişareler yapıyor çalışmalarında bizlerden talep ve istekleri fırsat buldukça bir araya gelerek dinleyip notlarımızı alıyoruz. Esnaflarımızın sorunlarını çözme gayretiyle gerekli mercilere sorunları iletiyoruz. 


          Sanayi esnaflarından Mutluoğlu Kapı Pencere yeni teknoloji ve makinelerle kurmuş olduğu yeni işyerinin açılışını yaptık. Hayırlı ve bereketli bol kazançlar dilerim. Yeni göreve gelen Mobilyacılar Esnaf Odası başkanı Murat Dilek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk" dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN