MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu'na Başkan Ortaç'tan Teşekkür Mesajı

Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç Battalgazi ilçesinde ikamet eden ve evleri depremde hasar alan vatandaşların mahalle muhtarlarına ilettiği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gündeme getiren MHP Malatya Mv. Mehmet Celal Fendoğlu'na Battalgazi Muhtarlar Derneği ve tüm muhtarlar adına teşekkür ediyorum dedi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

        Başkan Ortaç açıklamasında” 24 Ocak 2020 tarihinindi Elazığ merkezli meydana gelen depremde ilimizin Doğanyol ve Pütürge ilçeleri başta olmak üzere Battalgazi ilçemiz de ciddi hasar almıştır.


        Battalgazi ilçemizde ikamet eden ve evleri depremde hasar alan vatandaşlarımızın mahalle muhtarlarına ilettiği sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getiren MHP Malatya Milletvekili Sayın Mehmet Celal Fendoğlu’na Battalgazi Muhtarlar Derneği olarak tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum.


           Sayın vekilimizin meclis gündemine taşıdığı konunun yerel idarecilerimizin de desteği ile en kısa sürece çözüleceğini, vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda hareket edileceğini umut ediyoruz.


        24 Ocak depreminin yaralarının bir an evvel sarılması için Battalgazi Mahalle Muhtarları olarak bizler de elimizi taşın altına koymaya hazır olduğumuzu belirtmek isteriz."

 

Abdulvahap Ortaç
Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Muhtar | 09 Nisan 2021 20:47

    Sağol başkanım iyiki varsin

BUNLARA DA BAKIN