MHP Yeşilyurt İlçe Teşkilatından AKÇADAĞDER'e Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya ve İlçe teşkilatı Akçadağ Dayanışma Derneğini ziyaret ederek Başkan Murat Maskar ve ekibini çalışmalarından dolayı tebrik etti.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya beraberinde İlçe teşkilatıyla ve MHP Malatya Eski İl Başkanı Mehmet Erdem ile birlikte heyet olarak Malatya'nın önemli sivil toplum kuruluşlarından AKÇADAĞDER'i ziyaret ettiler. 


       Kısa sürede büyük çalışmalara imza atan, Akçadağlılar arasında birlik beraberliği sağlayan ve bir çatı altında layıkıyla tarafsız olarak Akçadağ'a ve Akçadağlılara hizmet ettiğini belirten Başkan Kaya" MHP Yeşilyurt İlçe Teşkilatı olarak 3 ay önce Kongre sürecini tamamlayarak göreve gelen Malatya'mızın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Akçadağ Dayanışma Derneğinin kıymetli Başkanı Sayın Murat Maskar ve yeni Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.


       Böyle önemli bir sivil toplum kuruluşumuzu bugün ziyaret etmek bizlere memnuniyet veriyor. Akçadağder'in yeni yönetimi kısa sürede tüm Akçadağlıları kapsayacak şekilde çalışmalar yaparak birlik ve beraberliği kısa sürede sağlayarak örnek bir kuruluş olduğunu gösterdi. 
        Çalışmalarını takdirle takip etmekteyiz. herkese eşit mesafede çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.  Çok daha güzel hizmetlere imza atacaklardır. Sayın Murat Maskar ve ekibini kutluyor hayırlı olsun diyorum."


       Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek" Milliyetçi Hareket Partisi Geçmiş dönem il Başkanları Sayın Mehmet Erdem , Sayın Mehmet Demirkaya , Yeşilyurt İlçe Başkanı Sayın Mehmet Ali Kaya ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri Derneğimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 


         Tüm misafirlerimize bu nazik ziyaretleri için Derneğimiz yönetim kurulu adına teşekkür ederim. Göreve geldiğimizde tek amacımız Akçadağ'a ve Akçadağlı hemşerilerimize hizmet etmekti. Doğup büyüdüğümüz yere gönüllü olarak arkadaşlarımızla birlikte birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmek için yönetime talip olduk.


        Sizlerinde dediği gibi Akçadağ'da birlik ve beraberliği sağladığımız için mutluyuz. Artık Akçadağ sahipsiz değil bir sahibi var Akçadağder Akçadağlıyım diyen herkesin yeridir. Kapı sonuna kadar açıktır. Burada istişare edilerek hizmetler yapılır. Kararlar alınır. Her düşünceden hemşerilerimiz var. Hepsinin tek düşüncesi Akçadağ'a hizmettir.


       Nazik ziyaretlerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Akçadağ ilçemize yapılacak her hizmete de kim yaparsa teşekkür etmek ve yanlarında olmak ta bizlerin görevidir. Akçadağ bundan sonra Tek Vücut, Tek Yumruk, olarak geleceğe daha emin adımlarla ilerleyecek ve hizmetleri alacaktır. Birlik ve Beraberlik olduğu sürece başarılarda kendiliğinden gelir."  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN