Milliyetçi Hareket Partisi'ne Dinlenmek Yok 'Her şey münezzeh bir Malatya için'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı durmadan, dinlenmeden vatandaş ile bir araya gelmeye ve halkın sevgisini kazanmaya devam ediyor. 'Her şey münezzeh bir Malatya için' sloganıyla yola çıkan MHP İl Başkanı Mesut Samanlı'nın ziyaret noktası, Malatya'nın Kale ilçesiydi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         İlçe merkezini ve ilçe sakinlerinin gönlünü adeta yeniden fetheden Başkan Samanlı, hem kurum ziyaretlerinde bulundu hem de esnaf ve vatandaş ile bir araya geldi. Ziyaretlerine İlçe muhtarları ile başlayan MHP Malatya İl Başkanı Samanlı, daha sonra ilçedeki mevcut sorunlar ve onların çözümleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

 

 MALATYA, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ’NİN TUTUMUNDAN OLDUKÇA MEMNUN 

 

       Malatya’nın her ilçesi ve merkez mahallelerinde düzenli olarak ziyaretlerde bulunan Başkan Mesut Samanlı, daha önce herhangi bir sebepten ötürü MHP’ye dargın veya kırgın olan vatandaşların yeniden dönüş yaşadığını ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin tutum ve davranışlarının bunda çok etkili olduğunu aktardı. 

 

      Başkan Samanlı“ Biz, bize herhangi bir sebepte ötürü darılmış olan kim varsa yeniden yuvasına dönmesi için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Maksadımız öncelikli olarak gönül almaktır. Siyasi rant sağlamak gibi bir gayemiz yok; çünkü salt çıkarlar üzerine kurulmuş siyasi bir oluşum er ya da geç yıkılmaya mahkumdur.

 

         Bizim dosdoğru bir yolumuz var. Bu yol sadece insanımıza faydalı olabilmekten geçiyor. Vatandaşımız da bunun farkındaki bizleri gördüklerinde gerek Malatya geneli çalışmalarımız hakkında sürekli memnuniyetlerini dile getiriyorlar; gerekse Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ülke geneli lehine takındığı üslup ve tutumun kendileri üzerindeki güven verici etkisinden her fırsatta bahsediyorlar. Malatyalı hemşehrilerimiz son zamanlarda Sayın Genel Başkanımızın vatandaş ile hemhal olduğunun farkında. Şekilden şekle girenlere ve her fırsatta iktidara çamur atmaya çalışanlara karşı dik duruşu ile en net cevabı veren Milliyetçi Hareket Partisi gönüllerde kurduğu bu tahtın sarsılmazlığını hiç şüphesiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den alıyor. 

 

       Bizler vatandaşımızın bu denli olumlu ve sıcak tepkilerini gördükçe daha çok çalışmak, daha çok şey başarmak gayretine bürünüyoruz. Çalışma azmimizin altına yatan yegane sebep hemşerilerimizin içimizi ısıtan ve yüzümüzü güldüren tepkileridir.” Bu açıklamalarının ardından ilçe genelindeki ziyaretlerine tüm hızıyla devam eden Başkan Samanlı, İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret edip güvenlik güçleri ile buluştu. 

 

       Tüm kolluk kuvvetlerine kolaylıklar dileyen Başkan Samanlı'nın sonraki durağı İlçe Kaymakamlığı oldu. İlçe Kaymakamı ile istişarelerde bulunan Başkan Samanlı, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü de ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Her fırsatta güvenlik güçleri ile arasındaki bağı güçlendiren MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı bu ziyaretinin hemen ardından İlçe Devlet Hastanesi personelleri ile buluştu. Personellerin sorunlarını dinleyen Başkana ilgi oldukça büyüktü. Kamu kurum ve kuruluşları ziyaretlerinin ardından esnaf ile buluşan Samanlı, esnafın istek ve taleplerini dinleyip çözüm önerileri sundu. Bunu bir gelenek haline getiren Başkan Samanlı’ya hem esnafın hem de vatandaşın ilgisi oldukça büyüktü.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN