MOBİSAD İl Temsilcisinden Mülk Sahiplerine Önemli Destek Çağrısı!

MOBİSAD Malatya İl Temsilcisi Harun Günay ülke genelindeki mülk sahiplerini pandemiden olumsuz etkilenen küçük esnaflara destek çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          Pandemi dünyada öngörülmesi mümkün olmayan ve bir seneyi aşkın süredir gerek dünyanın gerekse ülkemizin her alanda mücadele ettiği bir dönemi hayatımıza taşıdı diyen MOBİSAD Malatya İl Temsilcisi Harun Günay " pandemi döneminden etkilenen esnafların bu zor süreci atlatması adına mülk sahiplerini destek olmaya davet ediyorum" dedi.


         MOBİSAD Malatya İl Temsilcisi Harun Günay yaptığı açıklamasında ‘‘Pandemi süreci ister istemez hayatımızınkısıtlanmasına ekonomik olarak daesnaflarımızın zor bir süreçyaşamasına sebep oldu. Bu dönemde mülk sahiplerineönemli bir görev düşüyor.Bu süreçte bir seneyi askınsüredir ciddi kayıplar sebebiyle zor durumda olan esnaflarımızınyanında olmaları oldukça önemli.

 

        Mülk sahipleri,esnaflarımız bu süreçten çıkamazlarsa mülklerini kiraya verecek alternatifleri kalmayacağını unutmamalı. Ayrıca gelenek ve göreneklerimiz komşusu açken tok yatmamayı öğütler. Bu felsefeyle pandemi döneminde mümkün olduğu kadarbirbirimize destek olmalıyız.Tüm bu bakış açıları ile mülk sahiplerini esnafa destek olmaya ve pandemi sürecinde kira indirimleri sonrasında da revizyon yönünde adım atmaya davet ediyoruz. Bu zorlu süreçten ancak hep birlikte çıkabiliriz’’ dedi. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN