Samanlı' Şehit Hamit Fendoğlu'nu 43.Ölüm Yıldönümünde Rahmet ve Saygıyla Anıyorum'

Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP ) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Malatya Milletvekillerinden ve eski Belediye Başkanlarından Rahmetli Şehit Hamit Fendoğlu'nun 43. Ölüm Yıldönümünde yazılı bir mesaj yayınladı.

PAYLAŞ

         Başkan Mesut Samanlı Mesajında" Değerli siyaset, devlet adamı Şehit Hamit FENDOĞLU'nun (HAMİDO) ŞEHİT edilmesinin üstünden 43 yıl geçti 17 NİSAN 1978 ve acısı hala aynı tazeliğini korumaktadır.17 Nisan 1978 yılında evine gönderilen bombalı paketin patlaması sonrasında gelini ve iki torunuyla hayatını kaybeden eski Milletvekillerimizden ve eski Belediye Başkanlarımızdan Rahmetli Şehit Hamit Fendoğlu, dönemin zor ve çetin şartlarına rağmen gece gündüz demeden Memleketi ve Malatya için çalışmış, hiçbir tehdide boyun eğmemiş, kimseden korkmadan doğru bildiği yolda yürüyen cesaretli bir siyasetçi ve devlet adamıydı. 


         Milletvekilliği ve Belediye Başkanlığı görevleri sırasında cesaretli ve cesur kişiliğiyle milletin gönlünde yer edinmiş Rahmetli Şehit Hamit Fendoğlu ile gelini ve iki torununu 43.Ölüm Yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum.Mekanları Cennet Olsun."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN