Şehit ve Gazi Sendikaları Genel Başkanları Iğdır'da Buluştu

Şehit-Gazi Sendikaları genel başkanları bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Iğdır'a geldi.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

         Şehit Gazi Sendikaları Genel Başkanı Tayyip Dalgın öncülüğünde  Şehit-Gazi Sendikaları Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman   ve Genel Başkan Yardımcıları Ayşe Gölçek, Ömer Beytekin , Yeni Büro Genel Başkanı Gazi Orhan Severli, Eğitim Kolu Genel Başkan Yrd. İdris Turan, Iğdır İl Başkanı Hüseyin Yanardağ , Kurum Temsilcisi Gazi Yılmaz Yılmaz ve beraberindeki heyetle birlikte Iğdır Valisi Sayın Hüseyin Engin Sarıibrahim beyefendiyi makamında ziyaret etti. Sendikal alanda yaşanan sorunlarla ilgili görüş alış verişi yapıldı.


             Valilik ziyaretinin ardından MHP İl Başkanı Ersoy İçer ve  Iğdır Şehit-Gazi Dernek Başkanı Ahmet Karadeniz’i de makamlarında ziyaret ederek Iğdır Sağlıkta yaşanan sorunlar gündeme taşındı.


Bir çok kurum ve Esnaf ziyaret edildi.


            Şehit Gazi Sendikaları başkanı Tayyip Dalgın yaptığı açıklamada" Ülkemizin her köşesi bizim toprağımız, bizim insanımız, bizim memleketimizdir. Iğdır da bizim memleketimizdir. Bizlerde kendimizi birer Iğdırlı gibi hissediyoruz. Başta Iğdır’ın Kıymetli Valisi H. Engin Sarıibrahim beyefendi olmak üzere tüm yetkililere teşekkürlerimi sunarım. "


         Şehit Gazi Sen Sağlık Genel Başkanı Ahmet Adıyaman ise" Bize destek veren kıymetli üyelerimize teşekkür ederim. Bundan sonra her fırsatta Iğdır'a gelerek üyelerimizle istişare edeceğiz. Sağlıkta yaşanan sıkıntılara çözüm buluncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. "dedi.

 

Kaynak: www.igdirim76.com

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN