İzmir Yolculuğumuz - Hamit KİRAZ

İzmir Yolculuğumuz


Hafta sonu İzmir'e düğüne gittim. Vekilimiz Sayın Veli Ağbaba da düğüne geliyordu.

 

          Malatya'dan her gün İzmir'e direk uçak olmadığından beraber Elazığ uçağıyla çok kefili bir yolculuk yaptık. Sağolsun arabasıyla götürdü. 


        İzmir havaalanında kendisini bekleyen CHP Gurup Başkan Vekili sayın Özgür Özel'le buluştuk. Ayak üstü sohbetten sonra akşam düğün salonunda buluşmak kaydıyla ayrıldık. Onlar Özgür beyin arabasıyla gittiler, bende  Veli beyi alacak arabayla kalacağım otele gittim. 

 

       Otelde düğün için gelen akrabalarla buluştuk. 1- 2 saat dinlenme çayı, kahve, akraba sohbeti v.s. Akşam saat 19.00'da düğün salonuna hep beraber gittik. Düğün salonunun kapısında, gelen misafirleri karşılama, yer gösterme sırasında vekilimiz Veli Ağbaba soğolsun yetişti bize. O da bizimle beraber ev sahipliğini yaparak misafirlerle tek tek ilgilendi.


         Misafirlerimizde çoğunlukta İzmir CHP milletvekilleri, belediye başkanları yine akrabalarımızdan İzmir Ağır Ceza Hakimi, Yağmur kızımızın çalıştığı Ekonomi Üniversitesinin Rektörü ve bir gurup personeli, İzmir ve Mersin'den gelen amcaoğlu A.Kiraz iş insanları,


          İzmirde Malatyalı belediye meclis üyeleri Malatya'dan katılan il yöneticileri, İzmir İl Başkanı ve bir kısım misafirlerin katılımı ile nikah merasimi yaklaşık 30 kişilik şahitlik eşliğinde gerçekleşti. 


Bu güzel düğün organizasyonunda  değerli davetlilerimiz ile beraber olmak bizi onurlandırdı.


 Ve biliyoruz ki;


MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR...

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
19Ekm

Beydağına Derdimi Döktüm

31Ağs

Hizmet Haktır;

19Ağs

Tek Derdim Hizmetti

08Ağs

Benim Tek Derdim Hizmet; 2 Bölüm

08Haz

Evim Yok Evim...