Yetimler Kervanı Gönüllere Dokunuyor!

2008 Yılında kurularak binlerce Fakir, Fukaranın, Dul, Öksüz, Kimsesiz ve Yetimlerin yanında olarak Hayır Sahipleriyle İhtiyaç sahipleri arasında yıllardır köprü vazifesi gören Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İhtiyaçlı gönüllere dokunmaya devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

      Gönüllülük esasıyla çalışan ve onlarca çalışanıyla Malatya'da Başkan İhsan Çolak ve ekibi ile harikalar yaratan Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine yardımlarını esirgemeyen Hayırseverler gönül rahatlığıyla yardımların en hızlı ve doğru şekilde yerlerine ulaştığından emin olarak iyiliklerin yanında yer almaya çalışıyorlar.


Gönüllülük Esasına Göre Çalışan Bir Derneğiz!


      Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İhsan Çolak" Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hiç bir fikrin, görüşün, düşüncenin tahakkümü altında olmayarak özgür ve özgün duruşuyla ve Allah Rızası gözetilerek bu günlere gelmiştir.


       Biz büyük bir aileyiz. Derneğimizin yönetim Kurulu, Gönüllüleri, Destekçileri ve Aileleri ile birlikte güzel bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yardım Ettiğimiz Ailelerin hangi düşünceye, hangi fikre, Hangi inanca mensup olduğuna bakmaksızın derneğimize ulaşan yardımları ihtiyaç sahibi Dul, Öksüz, Kimsesiz ve Yetimlere ulaştırmayı vazife edinmiş bir derneğiz. 


         Yaptığımız tüm çalışma ve güzel işleri kayıt altına alarak hiç bir şüpheye mahal vermemek adına insani anlamda elimizden geleni yapıyoruz. İyi olan her işte Rabbimizin bizleri daha iyi güzel ve işlere ulaştırması için gayret gösteriyoruz. Gönüllüsüyle, destekçisiyle maddi manevi 2008 yılından bu güne kadar Hizmet kervanımızda emeği geçen herkesten Allah Razı olsun diyoruz.   


Ramazan Ayında Hayırseverleri Bekliyoruz


     Yine önümüzde Rahmet ve Bereketin Bol olduğu Duaların, Hayır ve Hasenatların Kabul olduğu, Fitre ve Zekatlarımızın verildiği Ramazan ayımız var.  Hayırseverlerimizin katkılarını bu yılda Ramazan ayında bekliyoruz. 


        Derneğimize yapılan katkılar kışın yakıt olarak, Sofralarda gıda aş olarak, Eğitimlerinde Kırtasiye, üşüdüklerinde Mont, Ayakkabı olarak, Ramazan aylarında Fitre, Zekat olarak, Kurban bayramlarında pay olarak gelen bağışları ihtiyaç sahibi Dul, Öksüz, Kimsesiz ve Yetimlerimize ulaştırmanın gayretiyle çalışıyoruz. 


       Yetimleri unutmayalım. Her şeye rağmen bayramlıklarını giyip vefat eden babasının mezarına giden yetim bir çocuğun gözlerindeki gökkuşağının her bir rengine bir umut yükleyen gözlerle göz göze gelmek için, Yetimler Kervanı'nın yoluna devam edebilmesi için desteklerinizi, katkılarınızı derneğimizden esirgememenizi istiyoruz. 


          Siz de eğer Ramazan ayı boyunca inşallah yine Yetim çocuklarımıza ve ihtiyaç sahibi yaşlılarımıza ulaşmak isterseniz yardımlarınızı,  fitrelerinizi, zekâtlarınızı, infak ve fidyelerinizi onlara ulaştırmak için Yetimler Kervanı olarak bağışlarınızı bekliyoruz. 


         Bizim için küçük olan bir şey Başkalarının derdine derman oluyor. Gelin hep beraber iyilikleri çoğaltalım. Hayırsever Kardeşlerimize ve Katkı sunacak hemşerilerimiz iyi'ki varsınız."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN