Ataköyspor'dan Anlamlı Vefa Örneği

Malatya'nın Efsane Takımlarından Ataköyspor'dan Anlamlı Vefa Örneği

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Editör

          1963 yılında kurulan Ataköy Spor kulübü 2023-2024 yılı 1.Amatör Küme futbol müsabakalarının son müsabakası öncesi 40,50 yıl önce Ataköy sporda futbol oynamış,antrenörlük,Başkanlık yapmış Malatya amatör futbol camiasın da futbol severlerin ve Ataköy spor camiasında gönüllerde taht kurmuş olmaları nedeniyle Yeşiltepe 3.nolu sahada bir tören düzenlendi

       Törenle ilgili kulüpten yapılan açıklamada” Kulübümüze yıllarını veren değerleri arkadaşlarımıza  plaketlerini verdik. Bu organizasyondaki esas amaç Amatör futbol camiasının süreç ve zaman içerisinde Futbola kalıcı emek verenlerin bu tür organizasyonlar yolu ile onure edilmeleri gerekliliğinin önemini su yüzüne çıkartmaktı. Biz Ataköy Spor Kulübü olarak canı gönülden bunu yapmak istedik.

          Ataköyspor’dan Ali Topal, Mehmet Duman,Şükrü Kaya,Hüseyin Ekmekçi,Ali Şahin, Basri Duran,Ahmet Kılıçaslan ve iki senedir Hocamız olan Burak Dönmez ile Kaptanımız Rıdvan Kara Plaketlerini Türkiye ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Eski Hakemlerden Vahap Altınok, Sabri Coşkun Aras, Klas Ali Hakem Komitesi Başkanı Mutlu Dalbudak,  Ufuk Özen, Hasan Hüseyin Atılgan takdim ettiler.

        Ataköy Spor camiasında çok önemli yerleri olan ve bu organizasyonda aramızda olamayan arkadaşlarımız ile de bir diğer organizasyonunda muhakkak’ki birlikte olacağımızın bilinci içerisindeyiz bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımıza Ataköy Spor Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.

Ataköy Spor Kulübü Yönetim Kurulu Adına
Mehmet Aydoğmuş

Haber Foto: Şenol KARADUMAN
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN