Başkan Taşkın'dan İl Müdürü Cengiz Başer'e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın' Battalgazi'mizin yeniden inşası için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz.'

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

         Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Battalgazi’mizin yeniden inşası için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz.”

         Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Cengiz Başer’i ziyaret ederek Battalgazi lçesindeki çalışmalarla ilgi bilgileri istişare ettiler.

         Başkan Taşkın”  Battalgazi’mizin yeniden inşası için devletimizin tüm imkanlarını seferber ediyoruz. 

        Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürümüz Cengiz Başer’i ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk. 

          Yeniden, eskisinden daha modern bir Battalgazi için kaybedecek vaktimiz yok. Battalgazi İlçemizi geleceğe taşıyacak çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye belirtti.

           Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer ise” Malatya’mızın yeniden inşası sürecinde Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüzün tüm olanakları seferber edilmiş durumda. Sahada gece gündüz ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor.

        Bugün ziyaretimize gelen Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Bayram Taşkın ve başkan yardımcıları ile İl Müdürlüğü olarak Malatya ve Battalgazi ilçesindeki çalışmaları istişare ettik. Başta Barınma sorunları olmak üzere Gereken neler ise Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz gereğini yapıyor.” 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN