Battalgazi Belediye Başkanı Taşkın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yeni seçilen Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Derin Haber - Kayhan İNCEOĞLU

       Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yeni seçilen Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak, Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Gazeteci Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

         Ziyaret sırasında Gazeteci Remzi Hayta, 6 Şubat Asrın Depremi'nin yaşandığı Malatya'da halen devam eden sorunlara dikkat çekti. Hayta, "Malatya'da birçok sorunla karşı karşıyayız. Ancak umuyoruz ki, Başkan Taşkın'ın liderliğinde en kısa sürede bu sorunların üstesinden gelinir" şeklinde konuştu.

         Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu ise” 31 Mart Yerel Seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Bayram Taşkın başkanımıza ziyarette bulunduk. Kendisi Malatya’da uzun yıllar Siyasi arenada Malatya’ya hizmet yapmış güzel çalışmalara imza atmış bir isim. 

        Battalgazi Belediye Başkanı olarak hizmet çıtasını üst noktalara taşıyacağından eminiz. Bu bir bayrak yarışıdır. 6 Şubat Depremlerini yaşayan Malatya'mızda Battalgazi ilçemiz Sayın Bayram Taşkın Başkanımızın projeleriyle geleceğe çok güzel projelerle hazırlanacaktır. Yeni görevinde Sayın Başkanımıza başarılar ve Hizmetleri daim olsun.diyoruz."

         Battalgazi Beledye Başkanı Bayram Taşkın ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Malatya'nın sorunlarını çözmek adına herkesin el birliği içinde olması gerektiğini vurguladı. "Bu zor günlerde birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, Malatya'nın karşı karşıya olduğu her sorunu çözeceğimize inanıyorum" diyen Taşkın, vatandaşların desteğine ve katkısına ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

             Başkan Taşkın'a yapılan ziyaret, yerel yönetimde işbirliği ve dayanışmanın önemini bir kez daha gösterdi.

         Ziyarette sonra hatıra resim çekinildi ve o anda makamda ziyarette Bulunan Üniversite Mahalle Muhtarı Esra Polat’da resim karesinde yer aldı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN