Asayiş

Asayiş Haberleri

Ağ İle Kaçak Avcılık Yapan Şahıs Jandarma’dan Kaçamadı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde kaçak olarak Karakaya Baraj gölünde misina ağ ile balık avlayan şahıs Jandarma Asayiş Bot Tim Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanırken, 7.500 Tl İdari Para Cezası kesildi.

Ruhsatsız Silah Yakalandı

Malatya Emniyet Müdürlüğü suçlulara şok baskınlarla göz açtırmıyor. Vatandaşlar tarafından takdir gören Polisin çalışmalarında suçlular kısa sürede yakalanarak adalete teslim ediliyor.

Jandarma’dan PKK/PYD/YPG Terör Örgütü Üyesi Şahıslara Operasyon

Malatya’nın Battalgazi İlçesinde PKK/PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü faaliyetlerinin deşifre edilerek örgüt mensuplarının yakalanmalarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında…

İl Emniyet Müdürlüğünden Hizmet İçi Eğitim

Malatya İl Emniyet Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde Hizmet içi eğitim Programı İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Malatya Polisi Suçluların Ensesinde

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalarda;

Şanlıurfa'da Uyuşturucuya Karşı“ Kökünü Kurutma Operasyonu”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Şanlıurfa'da gerçekleştirilen Uyuşturucuya Karşı” Kökünü Kurutma Operasyonu'nu” başlatmadan önce Valilik önünde Polis ve Jandarma ekipleri ile bir araya geldi.

Narkotikten Malatya’da Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Suçlularla mücadelede büyük mesafeler kat ederken özellikle Uyuşturucu konusunda suçlulara göz açtırmıyor.

Battalgazi İlçesinde Şüpheli Şahıstan 2.668 Uyuşturucu Hap Yakalandı

Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipleri Amirliğine bağlı ekiplerin bir şahsın durumundan şüphelenmesiyle 2.668 adet Uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aranan Şahıs JASAT’tan Kaçamadı

1. Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Jandarmadan PKK/YPG Terör Örgütü Üyesi Olan Şahıslara Yönelik Operasyon

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından PKK/YPG Terör Örgütü Üyesi Olan Şahıslara Yönelik Malatya İli Battalgazi, Yeşilyurt ve Yazıhan İlçelerinde yapılan operasyonda 5 şüpheli şahıs yakalandı.

Yeşilyurt İlçesinde Asayiş Olayları

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalarda;

Kış Lastiği Uygulamasına Özel Denetim

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Timleri tarafından 1 Aralık tarihinden itibaren Kış Lastiği denetimleri aralıksız başladı.

Yeşilyurt İlçesinde Asayiş Olayları

İl Emniyet Müdürlüğü Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur ve güvenliğin temini yönünde yapılan çalışmalarda;

1 Aralık’tan İtibaren Kış Lastiğine Sıkı Denetim

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü 1 Aralık’ta başlayacak Kış lastiği uygulamasına dikkat çekti. Konuyla ilgili yapılan açıklamada;

Güzelyurt Mevkiinde Otomobil Uçuruma Yuvarlandı 1 Ölü

Yürek yakan kaza Malatya’nın Hekimhan ilçesi Güzelyurt mevkiinde meydana geldi. 44 AEG 208 plakalı aracın şoförü hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaklaşık 150 metre uçuruma yuvarlandı.

Yazıhan’da Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya’nın Yazıhan İlçesinde Jandarma’nın Dron destekli yapılan uyuşturucu operasyonunda 457 gr. Kubar esrar maddesi Uyuşturucu hap ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

27 Sabıkası olan Hırsız Yakalandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde işyerinden hırsızlık yaptığı tespit edilen bir şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan başarılı bir operasyonla kısa sürede yakalandı.

Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde yaptıkları aramalarda Uyuşturucu Madde İmal ve ticareti yaptıkları duyumu üzerine gerçekleştirdiği operasyonda Uyuşturucu Madde, hap ve suç unsuru hassas terazi, 1 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Malatya Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik, Malatya merkezli Denizli ve Elazığ İllerinde

Toplam 753 haber.