Asayiş

Asayiş Haberleri

Yazıhan İlçesinde Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Yazıhan İlçesinde Gövük, Doğuş, Yeni ve Gayret Mahallelerinde Jandarma tarafından gerçekleştirilen Uyuşturucu Operasyonunda 4.389 Gr. Esrar maddesi ele geçirildi.

Gençlere Uyuşturucunun Zararları Anlatıldı

Malatya Emniyeti Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince üniversite öğrencilerine Gençlik Modülü kapsamında bilgilendirmeler yapıldı.

Hileli ve Usulsüz Engelli Raporu Şüphelileri Yakalandı

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan Nitelikli Dolandırıcılık ve Resmi Belgede Sahtecilik suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında hileli ve usulsüz yollara engelli sağlık raporu aldırdığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs ile adlarına usulsüz engelli sağlık raporu düzenlenen 4 şahıs gözaltına alınmıştır” denildi.

Hırsızlıktan Sabıkalı Suç Makinaları Yakalandı

Malatya’da onlarca hırsızlıktan suç kaydı bulunan 2 şahıs Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince başarılı operasyonla kıskıvrak yakalandılar.

Cinsel İçerikli Ürün ve Uyuşturucu Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri suçlulara göz açtırmıyor.

Göçmen Kaçakçıları Tutuklandı

Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince

KOM Şube Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Ekipleri 3.269 adet yeşil reçeteye tabi hap ele geçirdi.

Doğanşehir’de Uyuşturucu Baskını

Doğanşehir İlçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen 2 şahsın ikamet ve araçlarında yapılan aramada 169 gr esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

11 Kaçak Göçmen Yakalandı

23 Plakalı kapalı kasa bir araçla Malatya’ya getirilen 11 Afgan Uyruklu kaçak göçmen Polis Tarafından yakalandı.

Malatya Emniyeti Uyuşturucu ile Mücadelede Kararlı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü halkın huzur ve güvenliği için 7/24 görevinin başında şok operasyonlarla suçlularla ve özellikle uyuşturucu ile mücadelede büyük başarılarla çalışmalarına devam ediyor.

Aranan 97 Şahıs Yakalandı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Aranan şahıslara yönelik Ekim ayı geneli yapılan çalışmalarda 97 şahıs yakalandı.

Yazıhan'da Kaçak Kazı Yapanlar Yakalandı

Yazıhan İlçesinde Kaçak Kazı yapanlara Jandarma tarafından suçüstü yapıldı

Trafik Şube’den Elektrikli Skuter Denetimi

Trafik Kazalarındaki artış nedeniyle Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince Elektrikli Skuterlere yönelik denetimler yapıldı.

Okul Kantinleri Denetleniyor

Büyükşehir Zabıtası okullarda kantin, kafeterya ve büfeleri denetliyor

Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Bonita'dan Kaçamadı

Malatya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada; Yolcu Otobüsündeki Uyuşturucu Narkotik Madde Arama Köpeği Bonita'dan Kaçamadı.

Malatya’da Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan 5 ayrı sokak çalışmasında ...

Malatya'da Torbacılara Operasyon

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmazken Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri de Uyuşturucu tacirlerine şok baskınlarla sokak satıcılarına geçit vermiyor.

Malatya’da 34 Silah Yakalandı

Malatya KOM Şube Müdürlüğü Ekiplerince yapılan operasyonda toplam 34 adet tabanca, 2 adet tüfek, 1.071 adet çeşitli ebatlarda fişek, 54 adet şarjör ile 36 adet silah parçası ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden Hizmet İçi Eğitim

İl Emniyet Müdürlüğü “Olay Yerine Giden İlk Ekibin Görev ve Sorumlulukları, Şüpheli Paketlerde Alınacak Çevre Tedbirleri, Bombalı ve Silahlı Eylemler, X Ray Cihazlarında Patlayıcı Madde Görüntüleri ve Patlayıcı Türleri” Teori ve Pratik Eğitim verildi.

Toplam 753 haber.