Asayiş

Asayiş Haberleri

Battalgazi İlçesinde Asayiş Olayları

İl Emniyet Müdürlüğümüz Battalgazi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda;

Trafik'ten Okul Servis Araçları ve Şoförlerine Yönelik Denetim

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla öğrencilerin güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak için denetimlerini sıklaştıran Trafik Şube ekipleri okul servislerine yönelik eksik evrağı ve eksikleri olanlara müsaade etmiyor.

Tarihi Eser Kaçakçılarına Jandarma Baskını

Yeşilyurt İlçesi Fatih Mahallesi Organize Sanayi Bölgesinde tarihi eser kaçakçılarına Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla Roma Dönemine ait çok sayıda eser ele geçirildi.

Malatya'da Asayiş Olayları

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Jandarma’dan Fırıncı Mahallesinde Drone Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Malatya İl J.K.lığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde Battalgazi İlçesi Fırıncı Mahallesinde ...

Narkotik Ekipleri Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 24 şahıs tutuklandı, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Jandarma'dan Dilek Mahallesinde Uyuşturucu Operasyonu

 Malatya İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde Yeşilyurt İlçesi Dilek Mahallesinde

Büyükşehir Personeli Cinayete Kurban Gitti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Personellerinden sevilen, Saygı duyulan, efendiliğiyle ve yardımseverliğiyle bilinen 47 yaşındaki Cahit Varol 17 Yaşındaki bir genç tarafından Cinayete kurban gitti.

"Kasten Öldürme" Olayının Faili Firar şüphelisi Yakalandı

16.07.2022 günü Orduzu Mahallesi Gölet civarında meydana gelen...

Narkotik'ten Torbacılara Operasyon

Yakalanan Torbacılardan gözaltına alınan H.M ,Ö.T, C.Y, M.A, M.S.M ve C.O isimli 6 şahıs sevk edildiği Adli Makamlarca tutuklandı.

Ev Hırsızları Yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince ikametten hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmalarda;

Aranan 2 Şahıs Polis Tarafından Yakalandı

Kesinleşmiş 20 Yıl 10 Ay hapis cezası bulunan E. İ. isimli şahıs ile C. D. isimli şahıs Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri koordinesinde yapılan çalışmada yakalandı.

Narkotik Şube Malatya'da Uyuşturucuya Geçit Vermiyor

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan iki ayrı çalışmada toplam 3 kilo 162 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Narkotik Şubeden Uyuşturucu Operasyonu

Malatya Narkotik Şube'nin yaptığı 4 ayrı çalışmada; 636 gram Metamfetamin maddesi, 287 adet yeşil reçeteye tabi hap, 30 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız tabanca ve 6 adet fişek ile 90 adet sahte 100 TL (9.000 TL) ele geçirildi.

İnşaat Hırsızları Polisten Kaçamadı

Adli Makamlara sevk edilen 9 şahıstan 6’sı tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Paydaş Kurumlarla Araç Denetimi

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Ekipleri, Jandarma Trafik Ekipleri ve Büyükşehir Belediyesi ulaşım ekiplerinden ortaklaşa toplu taşıma ve ticari araçlara sıkı denetim.

Narkotik'ten Büyük Operasyon

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik operasyon düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğünden Sağlık Kuruluşları Yöneticileri ile İstişare Toplantıları

Malatya'da Sağlıkta şiddetin önlenmesi amacıyla genel kolluk birim amirleri ve sağlık kuruluşları yöneticileri ile istişare toplantıları yapıldı

Toplam 753 haber.