Genel

Genel Haberleri

İdlib’te Battalgazi Mahallesi Kurulacak

Başkan Güder: “Bu İyilik Seferberliği Bizi Gururlandırdı”

Su Ürünleri Av Yasağı Başlıyor

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit Konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

Fırat Edaş’ın 2021 Yatırım Tutarı 266 Milyon Tl

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin bölgede yaptığı çalışmaları yerinde inceleyen Kazancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Barış Erdeniz, sorumluluk alanında son 10 yılda toplam 820 Milyon TL yatırım yaptıklarını ve 2021 yılında da 266 milyon TL tutarındaki yatırımı hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Çanakkale Zaferi, Vatan Aşkı Konusunda Tarihe Yazılmış En Büyük Destandır

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Keskin: “Çanakkale Ruhu bugün de bizim rehberimizdir”

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü mesajında, “Birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu yıkmak isteyen mihraklara şunu söylüyoruz; Çanakkale ruhu bugün de bizim için rehberdir.” dedi.

FKA ile Turgut Özal Üniversitesi Arasında İşbirliği Toplantısı Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) arasında işbirliği toplantısı düzenlendi.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Toplantıları Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 16 Mart Salı günü gerçekleştirdiği III. Birleşimle Mart ayı toplantılarını tamamladı.

Uluslararası Diriliş Hareketi Kongresini Yaptı

Uluslararası Diriliş Hareketi, İlk Kurultayını Malatya’da yaptı.

İkinci el araç alacaklara kötü haber! Zam geliyor

İkinci el otomobil piyasası hareketlendi. Artan talebin nisan ayı itibarıyla fiyatları yukarı çekmesi bekleniyor.

İmamoğlu Ve Hançerli'den Arapgir'e Destek

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arapgir'de gerçekleştirilecek fotokamp’a destek olurken, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli'nin ise Arapgir'de Avcılar'ın adını yaşatacak bir eser yapma sözü verdiği bildirildi

Gürkan Birlikte Çok Güzel Hızmetlere İmza Atacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Özlem Pelitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Tse 45001 Kalite Belgesinin Eğitim Çalışmalarına Başladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında 45001 kalitesi belgesi almak için belgelendirme çalışmalarının ilk aşaması olan eğitim çalışmalarına başladı.

Gölbaşı İtfaiye Ekiplerine Eğitim Verdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından, arama kurtarma ve yangınlara müdahale ve malzemelerin tanıtılması konusunda Gölbaşı İtfaiye ekibine eğitim verildi.

Başkan Gürkan Ak Gençlik İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Sinan Özhüsrev ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

Toplam 1743 haber.