Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Dursun ve Gökçe Ailelerinin Mutlu Günü

Pütürge’ye Sivaslı Gelin. Pütürgeli işadamları ve siyasiler Muhammet Furkan ve Betül çiftinin düğününde bir araya geldiler.

Ankara Hekimhanlılar Kültür Derneği Yöneticileri Anıtkabir’de Ata’nın Huzurunda

Başkan Uzunoğlu” 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun. Ankara Hekimhanlılar kültür ve dayanışma derneği olarak Anıtkabir deyiz"

Arapgir İlçesinde 19 Mayıs Coşkusu

Malatya’nın Arapgir ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı halkın yoğun katılımıyla çeşitli etkinliklerle coşkulu şekilde kutlandı.

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği ve SENED Derneğinden Piknik Programı

Ay yıldız Engelli Dayanışma Derneği ve SENED Derneği ortaklaşa Engelliler haftası nedeniyle güzel bir organiasyona imza atarak Engelli Çocukları ve Ailelerine Piknik Programında bir araya geldiler.

Tarım ve Orman İl Müdürü Aksoy” Planlı Tarım Şart”

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy haftanın 7 Günü 24 saat ekibiyle birlikte sahada üreticilerle buluşmaya devam ediyor.

Akçadağ Levent Yolunda Feci Kaza

Akçadağ ilçesi levent yolu seyir terası karşısında onlarca Mahalleyi mezranın ulaşımını sağlayan yolda bir minibüs Takla atarak kaza yaptı.

Sanayi Esnafları Başkan Prof. Dr. İlhan Geçit ve Bayram Taşkın İle Biraraya Geldi

Küçük Sanayi Sitesi Esnaflarının tüm sorularına içtenlikle cevap veren Belediye Başkanları Esnaflardan biraz zaman ve sabır isteyerek her şeyin eskisinden daha güzel olacağı mesajlarını verdiler.

Akın ve Hanbay Ailesinin Acı Günü

MATHAP Genel Başkanı, Malatya Koyun Keçi Birliği Başkanı İhsan Akın’ın Halası ( Bibi ) Döndü Hanbay vefat etti.

DEVA Partisi Heyetinden Başkan Prof. Dr. Geçit’e Ziyaret

Deva Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı beraberinde Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Sefa Tan, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Söğüt Mahalle Muhtarı İsmail Yaşar’dan Örnek Proje

Malatya’nın Hekimhan ilçesine bağlı Söğüt Mahallesi Muhtar İsmaİl Yaşar’ın girişimleri sonucu Türkiye de ilk olan” Tuz Çalısı Bitkisi Projesi” için Pilot Bölge seçildi.

Elkoca Ailesinin Acı Günü

Malatya’nın önemli eşraflarından Malatya Büyükşehir Belediyesi Personellerinden, Gazeteci, spor yorumcusu Faysal Elkoca’nın abisi Adil Elkoca Hakka Yürüdü.

AK Parti Malatya Heyeti Ankara’da

AK Parti Malatya Heyeti Ankara’da Malatya’nın kalkınmasına yönelik Ziyaretlerde bulunuyorlar.

AKCADAĞDER Anneleri Unutmadı

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri Anneler Gününde Akçadağlı Anneleri unutmadı.

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı'ya Ziyaret

Malatya'nın önde gelen haber kaynaklarından Malatya Flaş Haber İmtiyaz Sahibi Remzi Hayta ve Malatya Derin Haber İmtiyaz Sahibi Kayhan İnceoğlu

Başkan Bayram” İşimiz Gücümüz Yeniden Doğanşehir”

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram çalışmalara hızlı başladı.

Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak’tan Malatya Derin Haber'e Ziyaret

Malatya'nın sevilen siyasetçilerinden AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, basınla yakın temasını sürdürmeye devam ediyor.

Ankara Hekimhanlılar Derneğinden Çankaya Bel. Bşk. Hüseyin Can Güner’e Ziyaret

Ankara’nın Önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimi Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Malatyalı Vali Selim Baydaş Hemşerileriyle Buluştu

Malatya’nın nezih mekanlarından Çamlıca Restoran’ta Malatya Valisi Ersin Yazıcı ile birlikte gelen Rize Valisi İhsan Selim Baydaş işletme sahibi İş İnsanı Rıdvan Budak tarafından karşılandı.

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Akar’dan Akçadağ Ziraat Odasına Ziyaret

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Osman Akar Akçadağ Ziraat Odası Başkanı Mehmet İnal'ı ziyaret etti.

Toplam 1303 haber.