Adı Sanal Oyun Sonrası Bataklık

Malatya'nın önemli hayırsever İşadamlarından ve Köşe Yazarlarından Ali Fırat Toplumsal Tehlike Arz eden ve Çocukların geleceğini ilgilendiren bir yazı kaleme alarak önemli uyarılarda bulundu.

         Malatya’nın önemli İşadamlarından ve haber sitesi Köşe Yazarlarından Ali Fırat Toplumsal Tehlike Arz eden ve Çocukların geleceğini ilgilendiren bir yazı kaleme alarak önemli uyarılarda bulundu.

         Ali Fırat yazısında” Geleceğimizin teminatı Çocuklarımız Çok büyük Tehlikeli altında.

Değerli Annelerin ve Babaların Dikkatine.

          Adı sanal oyun diğer adı geleceğimizin çocuklarını bittirmek. Geleceğimizin teminatı Çocuklarımızın en büyük korkulu kabusları olacak çağın vebası cep telefonlarıdır.

         Oyun oynamak sanal oyunları oynamak için 3 harfli ulusal 3 markete temin edilen viza kartlar 5 liraya temin ediliyor. 

         Bu kartlara aynı marketlerde kaç yaşında olduklarına bakılmadan para yükleniyor. Tüm banka atemelerinde para yüklemesi yapılabiliyor. Bu kartla sanal oyunlara yükleme yaparak oyun oynayan çocuklarımızın beyinleri yıkanıyor geleceği bitiriliyor. 

          Tüm Annelerin ve babaların bu konuya önem vermelerini 3 harfli marketteki kartlardan çocuklarının almamaları için çok dikkat etmeleri gerekiyor. 

          Bu kartları aynı zamanda yardım yapmak için alıp para yükleyerek ihtiyaç sahiplerine dağıtılan bir kart. Buraya kadar sorun yok. Sorun bu karları 5 liraya temin eden çocuklarımız. Çocuklar kartları temin ederek sanal oyun oynuyorlar. 

          Bu kartları en azından 18 yaşından küçük çocuklara vermemeleri gerekiyor. Bu kartları alan kişiler içine istediği miktarda para yükleyerek illegal kumar oynayabiliyor ve sanal alış veriş yapabiliyorlar. 

          Tamamen Kayıt dışı olarak vergi yok soran yok istediği kişilere İBAN yoluyla yurt dışına yada istediği kişilere kayıt dışı para gönderiyorlar. Bu konuya çok önemle dikkat çekmek istiyorum.

           Sayın yetkililerden ve Sayın Valimizden bu konuya acilen önlem almaları rica ediyorum. Anne ve babalar çocuklarını takip etsinler, yarın çok geç olabilir.”
 

Yorumlar 1
Bayram 07 Eylül 2024 09:21

Ali Fırat Kalemine sağlık. Çocuklarımızı bu tehlikelerden korumalıyız. Yetkili kişilerinde kanunen birşeyler yapması gerekiyor.

Bakmadan Geçme