Genel

Genel Haberleri

Hava Rendeci“ Kadınlar Ailenin ve Toplumumuzun Mihenk Taşıdır “

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyesi ve Kadın Muhtarlardan sorumlu teşkilat Başkan Yardımcısı Samsun Atakum Atatepe Mahallesi muhtarı Hava Rendeci Güçlü Türkiye için güçlü kadın şarttır.

ZironSoft, Yenilikçi Yazılım Çözümleriyle Sektörde Adından Söz Ettiriyor

Türkiye'nin önde gelen yazılım ve donanım startup şirketlerinden biri olan ZironSoft, 2022 yılında faaliyete geçti. Kuruluşundan bu yana hızla büyüyen ve sektördeki öncü firmalarla stratejik iş ortaklıkları kurarak dikkat çeken ZironSoft, teknolojik tedarik ve yazılım hizmetleri alanında kendine sağlam bir yer edindi.

Vali Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nn eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Şehit Piyade Uzman Çavuş Halil Koç, şehit Uzman Çavuş İhsan Alpay, şehit Uzman Çavuş Burak Ulukaya, şehit Harun Uğur’un ailesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Ersin Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Anlamlı Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı, Şehit Er Metin Selçuk’un, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Nurettin Metin’in ve Şehit Piyade Üsteğmen Orhan Ünsal’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Murat Altundağ” Malatyalı Hemşerilerimiz Sıcak Yuvalarına Kavuşacak”

Doğanşehir Yolkoru’da köy evlerini yerinde inceleyen Bakan Mehmet Özhaseki, ERKONUT’un Malatya’lı olan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altundağ’dan gelinen nokta hakkında bilgi ardı.

Altıeylül Belediye Başkanı Avcı’nın ekibinden kadın gazeteciye çirkin saldırı; TİMBİR’den kınama

Akyürek’e yapılan çirkin saldırı Balıkesir başta olmak üzere Türkiye genelinde tepkiyle karşılandı.

Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Vatandaşları Bilgilendiriyor

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğünden Rezerv Yapı Alanı Hakkında Bilgilendirme Toplantılarına vatandaşlardan Büyük İlgi görüyor.

Fırat EDAŞ, Malatya’da Elektrik Dağıtım Merkezi Binalarını Yeniliyor

Depremin ilk saatlerinden itibaren Malatya’da kesintisiz enerji çalışmalarını sürdüren Fırat EDAŞ, bölgedeki yenileme faaliyetlerine bir yenisini ekledi.

Ankara’da“Gastronomi Turizmi ve Turizmin Tanıtımında Medyanın Rolü” Paneli

Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) ve İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu (İMEF) tarafından "Gastronomi Turizmi ve Turizmin Tanıtımında Medyanın Rolü” paneli gerçekleştirilecek.

Ozan-Der Yönetiminden Ankara Hekimhanlılar Derneğine Ziyaret

Halk Ozanları Kültür Derneği (OZAN-DER), kuruluşunun 50. yılından dolayı çeşitli etkinliklerini sürdürüyor.

FIRAT EDAŞ Saha Ekibine Güvenli Sürüş Eğitimi

Doğu Anadolu Bölgesi’nde yaklaşık 2 milyon nüfusa elektrik dağıtım hizmeti sunan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin saha ekibi, trafikte olası kaza ve arıza risklerini azaltmak adına teorik ve uygulamalı “Güvenli Sürüş Eğitimi” aldı.

Aksa Grubu Çatısı Altında Faaliyet Gösteren Elektrik Dağıtım Şirketleri’nin Yeni Genel Müdürü Alper Erbaş Oldu

Elektrik dağıtım bölgelerinde yaklaşık 4 milyon nüfusa kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunan Aksa Grubu çatısı altında faaliyet gösteren Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Genel Müdürlük pozisyonuna sektörün tecrübeli isimlerinden Alper Erbaş atandı.

Başkan Şahin” Memur Emekli Maaşları Düzeltilmeli”

Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı ve Kamu-sen Malatya İl Başkanı Fevzi Şahin, yerel seçimler öncesinde memur emekli maaşlarının düzeltilmesini istedi.

Siyanürlü toprak Fırat Nehri'ne Aktı İddiasına Resmi Açıklama Geldi?

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Erzincan'da bir altın madeninin alanında meydana gelen toprak kayması sonucu siyanürlü toprak Fırat Nehri'ne aktı" iddiasının doğru olmadığını bildirdi.

Dünya Şampiyonu Eroğlu ve GEDER Yönetiminden Ziyaret

Ünlü Kuaför Dünya Şampiyonu Şener Eroğlu ve GEDER yönetimi Erocup Türkiye kuaför milli takımı Uluslararası Avrupa şampiyonluk kupası öncesi Bakanlık ziyaretlerinde bulundular.

Ocak’ta Malatya Havalimanı’nda 63.037yolcuya Hizmet

Ocak Ayında Malatya Havalimanı’nda 63.037yolcuya Hizmet Verildi…

Depremlerde Vefat Eden Personel ve Öğrencilerin İsimleri Laboratuvarlara Verildi

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde kaybettiği idari ve akademik personeller ile öğrencilerin isimleri laboratuvarlara verildi.

2024′ te Verilecek Fitrenin Ne Kadar Olduğu Açıklandı

2024 yılı fitre miktarını , Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu 130 lira olarak belirledi. 2024′ te verilecek fitrenin ne kadar olduğu açıklandı.

Yılmaz “Asrın Afetinin 1. Yılında Afet İletişimi Sempozyumunda Konuşmacı Oldu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlene “Asrın Afetinin 1. Yılında Afet İletişimi Sempozyumu”na Malatya’dan TİMBİR Malatya il Temsilcisi İskender Yılmaz da katıldı.

Toplam 1703 haber.