Sağlık

Sağlık Haberleri

Gözde Sağlık Grubu 14 Mart’ı kutladı

Malatya Gözde Sağlık Grubu’nda, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastane yönetimi, idareciler, doktor ve sağlık çalışanları iftarda bir araya geldi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi 14 Mart Tıp Bayramını Kutladı

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Tıp Fakültesi öğrencilerinden öğrenci temsilcisi Ezgi Demircan yaptı.

Battalgazi Belediyesi Personellerine Sigaranın Zararları Anlatıldı

Battalgazi Belediyesi ve Battalgazi İlçe Sağlık Müdürlüğü ‘Dünya Sigarayı Bırakma Günü’ kapsamında farkındalık ve bilgilendirme semineri düzenledi.

Gözde Hastanesinden Duygulandıran Etkinlik

Malatya Gözde Sağlık Grubu, ‘Asrın felaketi’ olarak nitelendirilen 6 Şubat depremlerini unutmadı.

Çınar“ Kan Bağışı İnsanlık Görevidir”

Yeşilyurt Belediye Personelleri Kan Bağışında Bulundu

Çene Bölgenizde Ağrı mı Hissediyorsunuz?

Doç. Dr. İlhan Metin Dağsuyu, bu yapının doğru çalışmadığı durumlarda çene eklemi bozuklukları ortaya çıkabileceğini paylaştı.

TÖTM’de“ Uluslararası Hasta Servisi Açılış” Töreni

Malatya Valisi Ersin Yazıcı’nın katılımıyla, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde “Uluslararası Hasta Servisi Açılış” töreni gerçekleştirildi.

Şifa Kaynağı Ihlamurun 5 Önemli Faydası

Çiçekleri ve yaprakları demlenerek hazırlanan ıhlamur, yüzyıllardır öksürük ve soğuk algınlığı tedavisinde yaygın bir şekilde kullanılıyor.

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, miniklerin Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle düzenlenen programa katıldı. Başkan Güder çocuklara ağız ve diş bakım seti dağıtarak dişlerin günde 2 kere fırçalanması için miniklerden söz aldı.

Tüfenkçi” Malatya’mıza Her Anlamda Katkı Sağlayacaktır”

Milletvekili Tüfenkci sağlıkta yatırımların müjdesini verdi, Şehir Hastanesi’nin detaylarını paylaştı

Uyku Probleminizin Nedeni Dişleriniz Mi Yoksa?

Uyku yaşamımızın temel bir öğesidir. Ayrıca uyku, bedenimiz için günlük olarak tekrarlanan bir yenilenme ve tamir sürecidir.

Türkiye, Vatandaşı Olmayan Tek Hekimi Bile Çalıştırmıyoruz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyada yabancı bir kişinin Türkiye’de doktorluk yaptığına yönelik çıkan iddialara ilişkin bir açıklama yaptı.

Mv. Fendoğlu, Tip 1 diyabetli Çocukların Sorunlarını Gündeme Getirdi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak, Tip 1 diyabetli çocukların yaşadığı sorunları dile getirdi.

”Asrın Deprem Felaketi, Asrın Kanser Felaketine Dönüşebilir”

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere “Eğer tedbir alınmazsa, eğer gözleri kar hırsıyla bürünmüş yandaş müteahhitler uyarılmazsa bu bölgede yaklaşık 352 bin 882 kişi önümüzdeki 5 - 10 yıl içerisinde kanserden ölecek.

Müftüoğlu” Menopoz Toplumda Tabu Olmaya Devam Ediyor”

Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı Hakları Platformu (CİSÜ) Menopoz Farkındalık Ayı dolayısıyla “Menopozu Konuşuyoruz” kampanyasına çağrı yaptı.

Bakan Koca’dan Ücretsiz Grip Aşısı Müjdesi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, grip salgınlarının etkilerini azaltmak, hastalığın hafif geçirilmesini sağlamak ve halk sağlığını korumak amacıyla 2023 yılı grip aşısı uygulamasını 15 Eylül itibarıyla başlattıklarını bildirdi.

Jinekolojik Kanserlere Karşı Tarama Testi Hareketi Başlıyor

CİSÜ Platformu, Jinekolojik Kanser Ayı olan Eylül ayına özel olarak tüm kadın+’ları tarama testi ve aşılama hareketine davet etti.

Hastaneye Gitmeden Rapor Dönemi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, artık Türkiye'de hastaneye gitmeden rapor alınabileceğini açıkladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu'ndan Sünnet Çocuklarına Hastanede Ziyaret

Arapgir İlçesinde geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen İlçedeki toplu sünnet töreni bu yılda yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Toplam 146 haber.