Asayiş

Asayiş Haberleri

Kuyumcu Atölyesine Sahte Altın Baskını

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada’...

Suç ve Suç Örgütleriyle Mücadeleye Devam

Malatya Valiliği tarafından yapılan ve istatistiklerle belirtilen olaylarla ilgili Emniyet Güçleri suçlularla kararlılıkla mücadeleye devam ediyor.

Malatya’da Asayiş Uygulamalarından Vatandaşlar Memnun

Malatya’da İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşların huzur ve güven ortamının sürekliliğini sağlamak için asayiş uygulamalarını sürdürüyor.

Uyuşturucu Bulunan Araçta Tarihi Eserde Yakalandı

Yazıhan İlçe Emniyet Amirliği PTS sistemine “Çekme Belgeli Araç” uyarısı düşmesi üzerine yakaladığı araçta uyuşturucu bulurken detaylı aramada ise kaçak tarihi eser de buldu.

Cezaevi Firarisi Asayiş Şube Ekiplerince Yakalandı

Hakkında toplam 46 Yıl 10 Ay 22 Gün kesinleşmiş Hapis Cezası bulunan, Silahla Yağma suçu ile cezaevi firarisi olarak aranan T.B. isimli şahıs Asayiş Şube ekiplerince yakalandı.

Asayiş Şube Ekipleri Şok Uygulamalarla Suçlulara Göz Açtırmıyor

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerimizce 12 Şubat 2024 ile 21 Şubat 2024 tarihleri arasında Malatya genelinde mevcut huzur ve güven ortamının sürdürülmesi adına;

Akçadağ’da Hırsızlar Polisten Kaçamadı

Akçadağ ilçesi Doğu Mahallesinde bulunan enkaz döküm alanında hırsızlık şüphelisi kamyonet polisten Kaçamadı.

Malatya Emniyetinden Suçlulara Af Yok

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği tarafından 13 Şubat 2024 ile 20 Şubat 2024 tarihleri arasında aranan şahısları yakalamaya yönelik yapılan kapsamlı çalışmalarda;

Akçadağ’da Otodan Hırsızlık Failleri Tutuklandı

Akçadağ ilçesinde meydana gelen "Otodan Hırsızlık" olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarla Polisi tarafından 2 Şüpheli yakalanarak adalete teslim edildi.

Malatya Emniyeti Suçluların Ensesinde

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;

Malatya Emniyet Müdürlüğü Hırsızlara Göz Açtırmıyor

6 Şubat Depreminden sonra artan hırsızlık olaylarına İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın göreve gelmesiyle birlikte başlatılan etkin mücadele meyvelerini vermeye başladı

MSB Sınıflandırma Sonuçları Açıklandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), yedek subay/astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

78 İlde Mercek 9 Operasyonu; Binlerce Gözaltı

78 ilde gerçekleştirilen MERCEK – 9 operasyonlarında 2 bin 36 kişi gözaltına alınırken, binin üzerinde kaçak silaha da el konulduğunu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu.

Pençe-Kilit Harekatı’nda Şehit Sayısı 6’ya Yükseldi 7 Yaralı

Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada 5 askerimiz şehit oldu, 3’ü ağır 8 askerimiz ise yaralandı.

Malatya Emniyeti Gazetecileri Unutmadı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Memurları Gazetecileri bu mutlu gününde unutmadı.

Malatya Dahil 46 İlde‘ Narkogüç-42’ Uyuşturucu Operasyonu

Zehir tacirleri ve sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 1,3 ton uyuşturucu ele geçirilirken, 364 zanlı yakalandı.

Narkotik Polisinden Uyuşturucu Satıcılarına Sıkı Takip

Malatya İl Emniyet Müdürlüğünce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik;

Feci Kazayla ilgili Valilikten Açıklama

Akçadağ İlçesi Develi Mahallesi mülki sınırları içerisinde bulunan D-300 Karayolu üzerinde 02.01.2024 günü saat: 06:30 sıralarında Y. K. isimli şahsın yönetiminde bulunan 44 AK 041 plakalı yolcu otobüsü ...

Malatya Dahil 20 İlde Gerçekleştirilen“KALKAN-5” Operasyonlarında Çok Sayıda Gözaltı

Göçmen kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen “KALKAN-5” operasyonlarında Aralarında Malatya’nın da olduğu 20 ilde 74 göçmen kaçakçılığı organizatörü,1510 kaçak göçmen gözaltına alındı.

Toplam 733 haber.